Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se , samo moraš doći po njih
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno je novi cvjetni ljubimac divan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da triša ne miruje, kupuje se i to je dobro!
I moji Bešlićevci isto cvjetaju. Kupile smo istu crasule (i moja upravo sada cvjeta) i jako mi se sviđa njen cvijet!
Gardenija je super!
Od ona dva kaktusa što si nabavila onaj lijevi imam i ja(barem mi se čini). To je kakutsić koji mi je ove godine jako puno puta cvao! Barem jedno tri puta i svaku put po dva cvijeta! Boja cvijeta je žuta(moja omiljena)
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Triša crasule i kaktusići su predivni,gdje ih držiš kad ti sada cvjetaju,moji su u dubokom snu!!??
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa dobro Triša, je li sada vrijeme za cvatnju kaktusa i sukulenata?
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo si se opet počastila
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne biljke..ljubičice su jako lijepe, sviđa mi se boja
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, kaktusi su svi pred staklom - dobro većina - i u toplome i izgleda da su odlučili cvjetati, što me jako raduje.
Lora, lora, samo nam još Bauhaus treba, ali... i ja jedva čekam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I hoću da znaš samo ovi picmoljci su već veliki porastli tako da ne znam da li ćeš šta dobiti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tmurno vrijeme nije me spriječilo da vam pokažem kako već pomalo otužno izgleda moje dvorište na današnji dan.
Ipak nekoliko cvjetova i pupoljaka moje najdraže žute ruže prkose jeseni
![]() ![]() Veseleme i neveni koji me neće razočarati čitave zime, uvijek ću moći ubrati poneki cvjetak za vazu na stolu
![]() Ceratostigma plumbaginoides promijenila je boju u crvenu-pravu jesenju
![]() U zaštićenom kutu dvorišta zgurali su se jasmin, palma datula i bugenvilija još uvijek u cvatu.
![]() Najbujnija je ipak felicija, a iznad nje se nadvio valjda posljednji cvijet brugmansije
![]() Lantanina pacifička krizantema rasprostranila se po riječkim forumskim vrtovima- naravno i u mome zauzima važno mjesto
![]() dekospermumi imaju po jedan cvjetak
![]() ![]() Kotola je lijepa i kad ne cvjeta
![]() Senecio cineraria baš se oporavio od drastičnog orezivanja
![]() Azaleju čuva zeleno bijeli bršljan
![]() Graptopetalum ostaje vani - kaže Lora bez problema preživi zimu.
![]() Gazanije, a u sredini lavanda
![]() Improviziran staklenik od siporeksa, na dnu je stiropor, a gore termopan staklo - hvala Hoya.
![]() Znate kocicko je dvorište kad gotovo cjelo mogu obuhvatit jednim pogledom
![]() Još jednom slikano s vrata dvorišta
![]() Na balkonu se smjestilo ovo
![]() I na kraju doma sam, stojim kraj šparheta i gledam van
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma eto sve si sad pokazala -a poslije nema šta. Ma kod tebe je uvijek prekrasno bez obzira što je jesen, Vidi bugice kakva je a moja sine ćelava samo tako. samo stabalce ostalo . I šta sad kameni cvijet može u ledeno gdje sad svoje da sklonim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Triša, prekrasno ti je dvorište....jako lijepih biljaka imaš i krasno je vidjeti toliko cvjetića sredinom studenoga u tvom vrtu! Žuta ruža je fenomenalna, ali što ti je bugica još uvijek lijepa!!! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo i još uvijek rascvijetano, a izbor biljaka kao u botaničkom vrtu
još malo žutog |
|
![]() |
|
Cure hvala vam, ma ovo su vjerojatno zadnje slikice da još nešto cvjeta, iako kod nas znaju neveni, ruže tratinčice (još ih nemam) cvjetati cjelu zimu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, dvorište ti prekrasno izgleda, tako volim, nema odustajanja ni u jesen, ni u zimu, uvijek se nešto dešava, uvijek nešto cvate
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi se to sviđa ,kud god pogledaš sve puno cvijeća,i vani i u kući.
|
|
![]() |
|
kao što Štefica kaže kud god se okreneš ima cvijeća a to kod tebe volim sve skučeno i sve lijepo sređeno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ljepotic<e moje hvala vam, srećom pa je malo prostora, jer imam u vikendici i previše, pa tko bi to sve stigao.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
da znaš nemam i ni ovu pacifičku krizantemu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa baš mi je drago da i ja tebi mogu nešto posaditi. To je Lantanina, dakle odvojiti ću mali pelcerić, a do druge jeseni će narasti veliki.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |