Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 136> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija...naka Antonija, samo se ti hvali kad imaš i s čim, divni su, pravi komadi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Baš su ti lijepi Antonija, b.angel najljepši
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni su Gricka!
![]() Antonija prekrasna je i tvoja rapsodija na jugu!!! |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
gricka....kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oprostite na lošoj snimci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Antonia, Gricka, ovo bi bilo grijeh ne pokazati. Svaka čast prelijepi su, pravi giganti. Ja se hvalim sa jednim cvjetiće, ali nema veze, ponosna sam na njih. Kad i vaše vidim osjećam kao da su moji, super cure, super.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajmeee, koje krasote svi do jednoga!
Uf, kad će moji biti takvi, malecki su još, prave bebice, tek jednu godinu a neki još uvijek čekaju sadnju i svoje mjesto pod suncem. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasni su.bravo
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Bože koja lipota!
Za mene je to nemoguća misija, naprosto nema mista di ih nebi bura izlomila. Možda nekad , jednog dana na nekom drugom mistu! |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E i za mene je to nemoguća misija. Ne smeta bura ali južina dere ko luda. Eto sada mi je otkinulo granu ruže stabljašice a izgledala je prekrasno
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Cikas, ja mislim da griješiš što se odričeš ove ljepote zbog bure. Prvo, one su vrlo žilave, drugo bura ne puše stalno. I, treće, to su penjačice koje se same hvataju za neku podlogu. Ako je podloga dovoljno čvrsta da nju ne odnese bura, a ti još malo sama privežeš biljku, vjerujem da će podnijeti buru. Iako se bura ne može uspoređivati sa slavonskim vjetrovima, moram reći da je ovih dana i kod nas jako puhalo. Gledala sam klematise i žalila za njima. Kad je vjetar stao, vjeruj da ni latice od cvijeta nisu otpale, a bilo je tako da ja nisam mogla boraviti vani. Eto, htjela sam te malo utješiti i potaknuti.
|
|
|
|
![]() |
|
Za ružu vjerujem, one imaju krte grane. ali clematis ne, on je prava povijuša. Teško da rukom možete otkinuti granu jer je žilava. Vjetar im neće ništa.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |