Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 12:26
Ti sređuješ verandu a ja čekam sa smile142
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 19:43
Miška, dobro mi došla, nije to još nikakva gužva, tek će biti. Još puno biljkica vani uživaju na suncu, kad zahladi i one će na verandu.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 19:47
Da da Štefice, veranda se popunjava.
 Bila sam u petak u Brodu, kad slijedeći puta dođem, vidimo se.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:25
A "smradac" je neumoran, nevjerojatno kako cvate i koliko još pupova ima u pripremi:

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 20:30
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Da da Štefice, veranda se popunjava.
 Bila sam u petak u Brodu, kad slijedeći puta dođem, vidimo se.

a mi ?, pa usput sam ti Unhappy
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:29
Budem Nona, budem i kod tebe navratila. Svakako Embarrassed.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:38
Koja kolekcija kaktusa i sukulenata, pa bonsai drvca, pa rscvjetani vrt, bravo vrjednice Clap
život je more
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 18:03
Lantana, puno ti hvala na tvoj osvrt, komentare i komplimente  Embarrassed !
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:31
vidim da si vrijedna draga I da imas pune ruke posla unoseci svoju zbirkuThumbs Upna verandu

ova mi se slicica svida puno
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 13:40
Klaudija, pozdravljam te u svom carstvu, drago mi je da si mi došla u obilazak !
 Ja to malo -po-malo unosim, kako tempemperatura diktira, tako unosim biljke.
A ova slikica ? Pa da, meni je isto lijepa, prirodna i ležerna.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 13:51
Iako je već studeni, pčelice su još aktivne:

jedan karanfil me počastio svojom ljepotom i mirisom:

i babosvilka je neumorna

i predraga mala tratinčica

al' ipak je jesen:

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 14:43
Prekrasan smradac,sedumi,tratincice,sukulenti i kad sve to vidim i ja si ponavljam,jesen je,ipak je jesen  a sve jos lipo cvate.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 15:05
Draga Miška, ovi jesenji cvjetovi su nekako posebni, kad znamo da nam se privlače mrazevi i sivilo. Svaki cvjetić koji nam sada podari svoju ljepotu je dragocjen, sjećanje na njih će nas nositi kroz zimu do sljedećeg proljeća.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 10:06
prizori sa verande

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 10:56
Prekrasne su mi ove slavonske verande i mi smo ju imali, puna svjetla, ne pretopla a niti grijana i sve je stalo u nju, moja kuća na žalost nema verandu. Ovaj prizor mi je prekrasan.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:21
Je draga Smail, to je nekad davno bio trijem, pa se kasnije zatvorio i ostaklio. Prošle godine sam promijenila krov i donji dio uzidala, a nedavno sam i radijator postavila, tako da sad mogu regulirati temperaturu. Već je puna, a još biljaka čeka da ih unesem. Bit će gužva i lijepo.
A obasja ju prvo jutarnje sunce tako da mi je milina tu boraviti u pidžami sa šalicom kave.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:30
o pa to je velika veranda kad još staneš i ti s kavom LOL
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:48
te naše verande su u stvari zimski vrtovi samo mi to neznamo prezentirati kao Englezi, burito ti je pravi kapitalac a ripsalisi ne zaostaju smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:51
Ajama, malo uvučem trbuh i "na kant" se nekako provlačim LOL.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:52
Nona u pravu si. BAš zato ovih dana ja intenzivno radim na dodatnom uređenju tako da bude stvarno picikato ! Bit će to pravi zimski vrt !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.