Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 142> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti sređuješ verandu a ja čekam sa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Miška, dobro mi došla, nije to još nikakva gužva, tek će biti. Još puno biljkica vani uživaju na suncu, kad zahladi i one će na verandu.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da da Štefice, veranda se popunjava.
Bila sam u petak u Brodu, kad slijedeći puta dođem, vidimo se.
|
|
|
|
![]() |
|
A "smradac" je neumoran, nevjerojatno kako cvate i koliko još pupova ima u pripremi:
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
a mi ?, pa usput sam ti ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Budem Nona, budem i kod tebe navratila. Svakako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koja kolekcija kaktusa i sukulenata, pa bonsai drvca, pa rscvjetani vrt, bravo vrjednice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, puno ti hvala na tvoj osvrt, komentare i komplimente
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Klaudija, pozdravljam te u svom carstvu, drago mi je da si mi došla u obilazak !
Ja to malo -po-malo unosim, kako tempemperatura diktira, tako unosim biljke.
A ova slikica ? Pa da, meni je isto lijepa, prirodna i ležerna. |
|
|
|
![]() |
|
Iako je već studeni, pčelice su još aktivne:
jedan karanfil me počastio svojom ljepotom i mirisom: i babosvilka je neumorna i predraga mala tratinčica al' ipak je jesen: |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Draga Miška, ovi jesenji cvjetovi su nekako posebni, kad znamo da nam se privlače mrazevi i sivilo. Svaki cvjetić koji nam sada podari svoju ljepotu je dragocjen, sjećanje na njih će nas nositi kroz zimu do sljedećeg proljeća.
|
|
|
|
![]() |
|
prizori sa verande
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Je draga Smail, to je nekad davno bio trijem, pa se kasnije zatvorio i ostaklio. Prošle godine sam promijenila krov i donji dio uzidala, a nedavno sam i radijator postavila, tako da sad mogu regulirati temperaturu. Već je puna, a još biljaka čeka da ih unesem. Bit će gužva i lijepo.
A obasja ju prvo jutarnje sunce tako da mi je milina tu boraviti u pidžami sa šalicom kave.
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o pa to je velika veranda kad još staneš i ti s kavom
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
te naše verande su u stvari zimski vrtovi samo mi to neznamo prezentirati kao Englezi, burito ti je pravi kapitalac a ripsalisi ne zaostaju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ajama, malo uvučem trbuh i "na kant" se nekako provlačim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nona u pravu si. BAš zato ovih dana ja intenzivno radim na dodatnom uređenju tako da bude stvarno picikato ! Bit će to pravi zimski vrt !
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |