Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 910111213 243> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e skoro sam taj Graptopetalum(jezik da polomis)capnula kad sam isla u posjet prijateljici,i stavila ga u vodu.Mogu li ga odmah posaditi?
Trisa i kod mene su napokon pocele l.kate,bice razni boja...e kad bi ja bila vredna pa ostavljala seme posebno ,vec ostavim sve zajedno. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno neću zapamtiti, ali hvala ti sjetit ću se na grapu (rakiju), a onaj drugi već ću naći neki sistem za pamćenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, vadi iz vode!!! To je sukulent. Čekaj da mu se rana zasuši pa onda u zemlju. Ima to i naš naziv, nađi malo ranije na postu.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta za tikvice, ali barem jedna nego nijedna. Primjetila sam da pepelnica neke tikve napada više, neke skoro uopće ne. Noćurak je baš prekrasan.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trišice - kraljice cvijeća i ludih ideja. Spremila sam dvije šuplje cigle pa ću te kopirati slijedeće proljeće a čini mi se da ću probati u jednu ubaciti i prkos. Što misliš o tome?
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, opet ću hvaliti klematis....hm...hm... Predivan je !
Lijepa Kate je preslatka, a ti ne voliš rozu boju!? Služi me sjećanje ili...!?
I moje ukrasne tikvice je pepelnica satrla, uspjela sam ubrati 4 male, kvrgavo zelene....Tvoja je puno ljepša!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vera4 vadim odma!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Manči nisam ljubitelj roza boje, pa niti cvjeća, žuto može proći, ali moj favorit je plavo, pa bijelo, sve nijanse crvene, narančaste, pa čak i ljubičaste, no roza baš i ne, pa tako u garderobi nemam niti jedan roza komadić.
Inače najdraža boja mi je zelena, zato valjda volim zelenilo.
No cvijeće je cvijeće, a njega obožavam.
|
|
RIJEKA
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa kad posadis taj cvijetak tek sutradan ga zalij,to vazi za sve sukulente.trisa ni ja nevolim roza boju,ni svjetlo plavu,ali samo kad je garderoba u pitanju,ali kad je cvijece u pitanju sve prolazi.a favoriti su mi bijelo,plavo i narancasto.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravih se pojadat da mi se ove godine potrefilo da iman najmanje cvijeca u bas tim bojama koje su mi favoriti.zato dodatno uzivan u slikama vaseg cvijeca
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša napokon sam imala vremena pregledati sve tvoje slikice...PREKRASNO...a clematis ,mislim kad uhvatim opet malo vremena opet ću ispočetka malkice napasat oči
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, danas sam uspjela pogledati tvoje stranice. Sve ti je prekrasno. Koliko si cvijeća posadila! Vidi se da si se trudila. Super ti je vrt.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, neće me biti dva dana, ali donosim nove slikice, malo s mora, malo iz gorja, a malo iz mog dvorišta.
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak se veselim novim fotkicama !
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo i dalje u isčekivanju slikica
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ono što sam vidjela je baš lijepo.Gledam tvoje surfinije i žalim za svojima.Sve su ljepljive.Imaju puno pupova i neki se otvore ali veliki dio ne.Šteta.No kod tebe su super.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, kao i inače! Zaustavila sam se i divila clematisu multu blue - kojeg sam si i sama ove godine nabavila ali mene nije obradovao cvatnjom veće se jadniček osušio! Nadam se da ćete još koji put obradovati sa svojim cvjetovima (koji su mu vauuuu!)
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mada u globalu moje dvorište za laike izgleda uvijek isto, rascvjetana džungla, to ipak nije tako, jer svako jutro kad ga obiđem ima neki novi otvoren cvjetak, neobičan i tako lijep, a ustvari tako običan.
Pa tako neumorna pasiflora često zaustavlja dah sličajnih prolaznika
Vodenike svojim nježnim cvjetovima uveseljavaju već dva mjeseca i više inače taman kutak mog dvorište.
Cinije ove godine visoke, graciozne, prekrasnih glavica - podsjećaju na gimnastičarke, koje gledam na tv.
Raskošne žute surfinije, pomješane s jednom crvenom petunijom, osvjetlile su obraz ostalim tužnim prestavnicima svog roda.
Cleoma- ove godine usamljena ljepotica, druge godine dobiva u dvorištu počasno mjesto (hvala Andrei)
Među žutim noćnim frajlama svako se jutro podkrade neki drugačiji cvjetak, pa me traženje tog neobičnog oblika boje nikad ne ostavlja ravnodušnom
Ni kamenjar nije uvijek isti. Namučila bi se da sve što je unutra imenujem pravim imenom, pa samo kažem da se dobro drži
Jedina koja prijeti svojom veličinom, pa ću joj morati osigurati neko drugo mjesto je ova agava, koja neobično brzo raste.
Tradescantia (morali bi pogledati u knjigu točni naziv) lijepo se raširila podno žute ruže penjačice, praktički u hladovini - uspjeva savršeno.
Zahvalna biljka, koja po zimi jednostavno nestane, a u VI mjesecu se samo pojavi i cjelo ljeto je tu.
Ima još dosta toga, no ne smijem sve pokazati, jer moram nešto zadržati za slijedeći put.
|
|
RIJEKA
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je tako lijepo,sve ima svoje mjesto i svoj kutak gdje najljepše uspjeva.Cleoma je savršena kao i isusova kruna (pasiflora).
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti još fali tamno plava kakvu ima moja mama, pa da se zajedno ogledaju
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |