Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alstroemeria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Alstroemeria

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 24>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 14:28
JELENA FRANIC
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 14:35
JELENA FRANIC
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 15:37
jelka prekrasne su, ovu boju još nisam vidjela uživo
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 16:51
puno hvala na pomoci
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 16:53
BUDEMO SE TRAMPILE IMAS LI MOZDA BIJELU
JELENA FRANIC
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 22:09
Prelijepa je ova boja....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 01:54

Moje alstromerije su krenule sa listovima, ali ne sve..Nedavno sam u Pordenone kupila žutu - luteu, baš me zanima da li će cvjetati i kada iako još nije niti izašla...WinkWink

sutra je novi dan
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 07:56
]

Dobro došla,
prekrasna ti je alstroemerijaClap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 12:22
jao jagoda trazim zutu vec duze vrijeme i nigdi je samo sam je u vokia nasla al on je predaleko kako si ti do nje dosla
JELENA FRANIC
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 17:25
Obožavam alstroemerije, imam ovakvu bordo od prošle godine još mi ne cvate,ali ima lijepo zdravo lišće, rado bi je razmjenila ako neko ima onu višu vrstu lila boje.    
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 17:48
ja ti imam ali skroz svjetlu ako ti treba koju jos boju imas
JELENA FRANIC
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 17:58
moje su izrasle u cijelu šumu! niđe nema pupa. neznam je li ih već trebalo biti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 18:06
Jakafra nažalost nemam druge boje.Prošle godine sam kupila u cvječari rizome oranž i neki miks međutim nisam ih uspjela uzgojiti.Ovakvu bordo sam uspjela nabaviti u tegli i ona mi se održala.Nadam se da će ove godine u prodaji biti i drugih boja, ali to su obično niske sorte, a ja bi htjela tu višu sortu, jer navodno uspjeva u vrtu.Pokupovat ću sve boje koje budem našla da imam za razmjenu.
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 20:25
tu kod nas nema nista boja osim crvene i ove boje vina bas mi je drago ako ces nabavit i druge boje pa c emo se razmjenjivat ja ti imam i crvenu pa racunaj da ti mogu dat kad se jos malo razgrana
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 20:27
draga antonija i moje sve boje su pustile gomilu listova a nigdje pupa treba pricekat jos neko vrijeme vecinom to bude u 6 mjesecu
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 12:21
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 13:40
moje alstromerie od prosle godine
JELENA FRANIC
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 13:43
prekrasne su sa tom svojom bojom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 13:51
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 13:52
obozavam ih i jedva cekam da procvjetaju
JELENA FRANIC
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.