Alstroemeria |
Odgovori | Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
JELENA FRANIC
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
JELENA FRANIC
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelka prekrasne su, ovu boju još nisam vidjela uživo
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala na pomoci
|
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
BUDEMO SE TRAMPILE IMAS LI MOZDA BIJELU
|
|
JELENA FRANIC
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prelijepa je ova boja....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje alstromerije su krenule sa listovima, ali ne sve..Nedavno sam u Pordenone kupila žutu - luteu, baš me zanima da li će cvjetati i kada iako još nije niti izašla... |
|
sutra je novi dan
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao jagoda trazim zutu vec duze vrijeme i nigdi je samo sam je u vokia nasla al on je predaleko kako si ti do nje dosla
|
|
JELENA FRANIC
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam alstroemerije, imam ovakvu bordo od prošle godine još mi ne cvate,ali ima lijepo zdravo lišće, rado bi je razmjenila ako neko ima onu višu vrstu lila boje.
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti imam ali skroz svjetlu ako ti treba koju jos boju imas
|
|
JELENA FRANIC
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su izrasle u cijelu šumu! niđe nema pupa. neznam je li ih već trebalo biti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jakafra nažalost nemam druge boje.Prošle godine sam kupila u cvječari rizome oranž i neki miks međutim nisam ih uspjela uzgojiti.Ovakvu bordo sam uspjela nabaviti u tegli i ona mi se održala.Nadam se da će ove godine u prodaji biti i drugih boja, ali to su obično niske sorte, a ja bi htjela tu višu sortu, jer navodno uspjeva u vrtu.Pokupovat ću sve boje koje budem našla da imam za razmjenu.
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu kod nas nema nista boja osim crvene i ove boje vina bas mi je drago ako ces nabavit i druge boje pa c emo se razmjenjivat ja ti imam i crvenu pa racunaj da ti mogu dat kad se jos malo razgrana
|
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga antonija i moje sve boje su pustile gomilu listova a nigdje pupa treba pricekat jos neko vrijeme vecinom to bude u 6 mjesecu
|
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
moje alstromerie od prosle godine
|
|
JELENA FRANIC
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su sa tom svojom bojom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(1)
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obozavam ih i jedva cekam da procvjetaju
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |