Stapelia, orbea - Asclepiadaceae |
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa slika, sveukupno !
Da malo skrenem s teme, neka mi nitko ne zamjeri, što je ono plavkasto u pozadini ? Čini mi se kao pokrivač tla, nisko ? Neki juniperus ili ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pozadini se vide pokrivači tla: juniperus blue chip i wiltonii , dobro si to primijetila.
To je cirka 50 m2 „veliki“ pinetum. |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gigantea je i dalje puna pupova:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice baš ti je krasna
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Huernia primulina |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Huu, vruće, moram puhati. Prekrasna biljka. @Camellia,
baš imaš "nos" za prave stvari.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila na ovoj stranici. Volim ove lijepe i "mirisne"biljke, odnosno njihove cvijetove...camelia kakve bi cvijetove trebala imati ova tvoja ljepotica?
Moje stapelie sada miruju. Veliku tigrastu bacilo mi je jugo i sva se je raspala ali sam je skupila i posadila u više teglica. Ispalo je kao presađivanje...Nadam se da će mi ove godine i neke nove procvjetati, tako da će kolekcija biti bogatija..Glikice nadam se i tvoja Evo mojih ljepotica |
|
sutra je novi dan
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prave ljepotice, ova prva mi je
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Aralija. Ako nemaš te ljepotice javi se na pp.
|
|
sutra je novi dan
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagodo, prelijepe su
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda cvijet bi trebao biti bež boje,bez ikakvih onih točkica i crtica.
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda prekrasne su a i tvoja Camellija divna je tako mala i slatka
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedna interesantna Huernia pendula |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camelia hvala lijepa. Dobila sam malu biljčicu od tebe kod Bešlića. Kakav cvijet bi ona trebala imati?
|
|
sutra je novi dan
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda vrlo rado,ali ja sam podijelila puno biljaka taj dan pa ne znam koju si ti dobila.Uslikaj pa ću onda znati.
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus bravo bas je lijepa,ali i moja/tvoja ima pup tako da necu trebat cekat iducu godinu da vidim cvijet
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |