Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 84>
Korisnik
Poruka
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:26
smile39koliko je njoj godina
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 22:35
WoW    ..pa jos i procvjetala...ja na mojoj jos nisam vidjela cvijet .. Fantasticna je!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:35
moja jadna je sva ogolila, a na mjestima gdje su joj otpale citave grane/listovi, skuplja se neki bijeli prah. jel mi mozete pomoci? tu prostoriju di boravi, pokusavam max zraciti, ali ipak nije dovoljno. mislite li da bi joj u hodniku koji nema ni trunke prirodnmog svijetla bilo bolje? jako sam tuzna zbog crassulice pa mi plis pomozite. hvala unaprijed!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 23:10
vida7hr....uvijek mi je zao cuti kad necija Crassula nije dobro...To da je ostavis u hodniku koji nema prirodnog svijetla po mom misljenju joj ne bi uopste moglo pomoci...one vole hladnije prostorije i sto manje vode u ovom periodu ali ipak joj svjetlosti treba! Eh taj bijeli prah nebih znala sta bi moglo biti jer nisam se nikad susretala s tim...ali ako mozes,ubaci nam sliku da vidimo o cemu se radi...a vec se javiti neko ko ima vise iskustva s njima !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:52
budem probala staviti sliku.. nego, da pitam u medjuvremenu, dal netko zna kaj da radim s ovim granama koje se jos drze, ali su smezurane.. dal da ih na proljece obrezem ili da ih ostavim pa da se same regeneriraju ili eventualno otpadnu? 
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 12:31
pozdrav i od mene od Makedonija Kumanovo ima Crassula ali e vo uzasna sostojba i ve prasuvam kako mozam da stavam slika za da ja vidite i da mi pomognete da ja spasam
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 12:32
toa ima e imam
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 12:42
Na forumu o cvijeću, na dnu ima tema cvijeće foto, tamo ćeš naći temu
kako staviti slike, probaj, svih nas je u početku to mučilo

Baš mi je drago da imamo na forumu i nekoga iz Makedonije, želim ti dobrodošlicu

Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 13:40
Dobro došla Bebus, za početak ovdje ti je link pa probaj:

Ima puno stranica, ali ima i ponavljanja. Neka te to ne obeshrabri smile73
(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:03
nikako da stavim sliku ili sam mnogo glupa ili sam glupa help
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:46

neznam dali sam uspela ako jesam hvala ESMERALDI
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:48

evo jos jedna slika uzas place mi se
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:48
Eto sliku si stavila, sad će se već netko javiti
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:49

i to je to molim vas pomozite
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 10:53
zar mi niko ne moze pomoci
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:12
Ma javit će se netko.Evo mog mišljenja.Mora da joj je prostorija pretopla.Lišće joj je otpalo i vrh,koji je potjerao je tanji .Stavi je u neku hladniju prostoriju, ali da ima svjetla,zalij je svakih 2tjedna ,ne puno.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 14:05
Shasha i meni se čini, jer moja kćerka ima veliku i vani joj je, izdržaljiva uglavnom, neka joj se grana osuši ili smrzne, to sada odrežemo i cjelu zimu u njoj uživamo. Kod nas je naniže bilo -5, tako da izgleda da joj više paše hladno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 14:09
Sigurno im je bolje vani, moje vani su sve dobre, a u kući se izduže. Samo trebaju biti uvjeti za van. Evo jedne s neta... da se malo nadamo...

život je more
Na vrh
BEBUS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BEBUS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 15:06
ja sam je celu zimu drzala unutra evo sad sam je iznela vani nadam se da nije prekasno.Dali moze da se oporavi ili nista od moje crassule
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 18:55
Iako imam vec jednu Crasssulu portulacea cv Hobbit(dosta je manja od ove) i ova me je jako obradovala,jer za Crassule uvijek ima mjesta u mojoj kuci ..Dobila sam je na poklon od mojih prijateljica koje su ovih dana bile u San Remu !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.