Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 910111213 84> |
Korisnik | |
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko je njoj godina
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WoW ..pa jos i procvjetala...ja na mojoj jos nisam vidjela cvijet .. Fantasticna je!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
vida7hr
Upravo klijam Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja jadna je sva ogolila, a na mjestima gdje su joj otpale citave grane/listovi, skuplja se neki bijeli prah. jel mi mozete pomoci? tu prostoriju di boravi, pokusavam max zraciti, ali ipak nije dovoljno. mislite li da bi joj u hodniku koji nema ni trunke prirodnmog svijetla bilo bolje? jako sam tuzna zbog crassulice pa mi plis pomozite. hvala unaprijed!
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vida7hr....uvijek mi je zao cuti kad necija Crassula nije dobro...To da je ostavis u hodniku koji nema prirodnog svijetla po mom misljenju joj ne bi uopste moglo pomoci...one vole hladnije prostorije i sto manje vode u ovom periodu ali ipak joj svjetlosti treba! Eh taj bijeli prah nebih znala sta bi moglo biti jer nisam se nikad susretala s tim...ali ako mozes,ubaci nam sliku da vidimo o cemu se radi...a vec se javiti neko ko ima vise iskustva s njima !!
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
vida7hr
Upravo klijam Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budem probala staviti sliku.. nego, da pitam u medjuvremenu, dal netko zna kaj da radim s ovim granama koje se jos drze, ali su smezurane.. dal da ih na proljece obrezem ili da ih ostavim pa da se same regeneriraju ili eventualno otpadnu?
|
|
BEBUS
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav i od mene od Makedonija Kumanovo ima Crassula ali e vo uzasna sostojba i ve prasuvam kako mozam da stavam slika za da ja vidite i da mi pomognete da ja spasam
|
|
BEBUS
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toa ima e imam
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na forumu o cvijeću, na dnu ima tema cvijeće foto, tamo ćeš naći temu
kako staviti slike, probaj, svih nas je u početku to mučilo
Baš mi je drago da imamo na forumu i nekoga iz Makedonije, želim ti dobrodošlicu
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Bebus, za početak ovdje ti je link pa probaj:
Ima puno stranica, ali ima i ponavljanja. Neka te to ne obeshrabri
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nikako da stavim sliku ili sam mnogo glupa ili sam glupa help
|
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto sliku si stavila, sad će se već netko javiti
|
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar mi niko ne moze pomoci
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma javit će se netko.Evo mog mišljenja.Mora da joj je prostorija pretopla.Lišće joj je otpalo i vrh,koji je potjerao je tanji .Stavi je u neku hladniju prostoriju, ali da ima svjetla,zalij je svakih 2tjedna ,ne puno.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha i meni se čini, jer moja kćerka ima veliku i vani joj je, izdržaljiva uglavnom, neka joj se grana osuši ili smrzne, to sada odrežemo i cjelu zimu u njoj uživamo. Kod nas je naniže bilo -5, tako da izgleda da joj više paše hladno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno im je bolje vani, moje vani su sve dobre, a u kući se izduže. Samo trebaju biti uvjeti za van. Evo jedne s neta... da se malo nadamo...
|
|
život je more
|
|
BEBUS
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam je celu zimu drzala unutra evo sad sam je iznela vani nadam se da nije prekasno.Dali moze da se oporavi ili nista od moje crassule
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako imam vec jednu Crasssulu portulacea cv Hobbit(dosta je manja od ove) i ova me je jako obradovala,jer za Crassule uvijek ima mjesta u mojoj kuci ..Dobila sam je na poklon od mojih prijateljica koje su ovih dana bile u San Remu !!
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |