Salvetice od Franjice |
Odgovori | Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjčy......sve ti je predobro ispalo,ali........najnajnaj...onk umjetnicki i za moju dusu ..kovcezic.......majstorice
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
covjece, ista uvijek ista. prvi tecaj s kim sam bila u grupi - s franjicom medju ostalim curkama. tko je bio najglasniji :P
a dalje od zemlje se ne moze pasti kaj ne :P
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oprosti draga, upoznale smo i Jassi i čini mi se Ninočka da me naša draga Jassi ipak šiba svojim milozvučnim glasanjem. Ne ide mi samo u glavu odakle izvlači tu glasurinu iz tjelešca!
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi se svidja, ali Nizozemska posebno, prekrasno si to uradila
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice nizozemska........mrak
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu se više samo ne lijepi, tu se i pomalo farba, bravo, jako lijepo
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice, ne mogu da se ne pridružim pohvalama...kaj će tebi savjeti iz udruge kad sama savladavaš sve bez problema?? pazi da ne bi one tebe pitale za koji savjet
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nope draga, na tom prvom tecaju ste bile samo ti i proljece s foruma, ostale cure su dosle samo na forumsku kavicu :) hihihi :)
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj ja se opce nederem i imam glas kao kolibrek malo veci..hihihi
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da nojček moj uvijek si u pravu!
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj koka moja, kad mi dojdes??
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekako je na ovom dijelu Foruma praznina i preglupa tišina pa da vas malo zdrmam i napravim se važna, pogledajte što uradih - slobodno se divite, padate u nesvijest - jedva čekam da odnesem kutijicu mojoj kumici pa da vrišti od radosti.
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prekrasna!!!!!
ovo je medium lak?? prekrasno ti se raspucalo....vidiš nikad nisam radila s tamnom podlogom, bilo me uvijek nekak strah a vidi kako je to tebi divno ispalo!!!! nemam riječi... |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam za kumicu,ali ja bi,definitivno,vristala od radosti da dobijem ovako prekrasnu kutiju
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!! Je li taj motiv Klimta salveta ili decoupage papir? Ili pak nešto treće? Gdje nabaviti? The Kiss mi je lijep, ali Hygiea i Fullfilment su mi posebno dragi...
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već tri mjeseca imam tu salveticu (šaljem prema IRB) baš sam bila luda za njom i svašta sam htjela ali se nisam usudila i onda..pitala savjete, klečala za informaciju mackala, packala, šmirglala, lakirala. Savjet ne dobih . Jassi mi nešto rekla ai nitko od cura koje su radile dvokomponentim lakom nije odgovorio.... Dobro, uzdaj se u se i u svoje kljuse i moja je vizija ostvarena. Baš sam ponosna, bež lažne skromnosti.
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ti rekla kaj sam radila s lakom.... ma zezam se malo....
nek si sama skužila, tako je uvijek bolje... |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice, i ja bih bila ponosna,..i ja sam pokušavala par puta sa tim 2k i nikako nisam bila zadovoljna do neki dan...tebi je prekrasno ispucalo...kutija je mrak, i ja bih vrištala da ju dobijem
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nisam ni mogla dati savjet kad mi samoj nije uspijevalo
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej, komadići, kako ste se samo na brzinu okupili, samo sam se malo zatresla i skoro svi ste tu. ...kako je lijepo vidjeti vas opet...
Sad se moram ići spremiti za sutrašnju kavicu, pa onda za Riječku kavicu, pa onda za Istarsku kavicu. Kolko nas ima, joj kolko nas ima a ja bih htjela sa svima malo biti, od svih malo ljubavi i sreće dobiti i sa svima isto podijeliti. a nakon svega još i sanjam o jednoj kavici u Ladimirevcima... ljudsko srce nikad zadovoljno nije, u njemu se uvijek poneka želja krije!
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |