Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićna razmjena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zatvorena temaBožićna razmjena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 22>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:25
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

PRVI PAR:
1.roberta i cleopatra

Al si ih potrefila...njih dvije su si i najbliže....
evo tek sad sam stigla i proičitam parove i počnem se smijat. .pa ni poštarinu neću morat platiti,jer smo mi u istom gradu, samo par min, jedna od druge. .kak je to hippy odmah primjetila. .Wink a poklon će mi nit sad izgovor da odem k roberti na kavu. . .haha. .smile142. .što kažeš roberta, pa nešto te nema  ovih dana, valjda gužva. .javi se . .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:26
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

NE MOZE I KRAJ

a ja sam moram na sastanak, curke nedajte joj makac, adresu  na vidjelo i divedite ju u red.-....joj kad mi dojdes kuci,....jeza si u ledja...znas vec kaj

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />             

A jesi otkačena!!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />

Ali sada sam ozbiljna!!!!

Šta nitko nije pročitao moj post gdje sam napisala da ne mogu sudjelovati u ovoj akciji jer nisam ni sudjelovala ni u onoj za SOS dječje selo!!!!

To je moj zadnji odgovor pa tko se hoće ljutiti neka se naljuti.

Ali ipak mislim da ćete me shvatiti....

Gle draga....
na kraju ni ja nisam sudjelovala u toj akciji jer im tegle više nisu trebale....pa kaj ...smak svijeta???? Bit će još akcija...i kakve veze ima božićna razmjena sa akcijom SOS??????
Ako želiš i da ne kompliciramo evo možemo nas dvije biti par.....Ja tebi poklon ti meni...ok..jel ti to više paše neg da te sve cure zbombardiraju svojim poklonima?
Gukni golubice

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:32
Dajte cure, nemojte se sad svađati,
tko je htio taj se je prijavio, onaj ko nije ima svoje razloge

A mislim da nije ni važno tko je s kim u paru, svaka od nas je napravila onako kako najbolje zna i nadam se sa srcem.

Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:37
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

PRVI PAR:
1.roberta i cleopatra

Al si ih potrefila...njih dvije su si i najbliže....
evo tek sad sam stigla i proičitam parove i počnem se smijat. .pa ni poštarinu neću morat platiti,jer smo mi u istom gradu, samo par min, jedna od druge. .kak je to hippy odmah primjetila. .Wink a poklon će mi nit sad izgovor da odem k roberti na kavu. . .haha. .smile142. .što kažeš roberta, pa nešto te nema  ovih dana, valjda gužva. .javi se . .

haha, stvarno Cleopatra i ja smo skoro pa susjede LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:56

NE MOZE I KRAJ

a ja sam moram na sastanak, curke nedajte joj makac, adresu  na vidjelo i divedite ju u red.-....joj kad mi dojdes kuci,....jeza si u ledja...znas vec kaj

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />             

A jesi otkačena!!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />

Tu sam!!!
Hippy počašćena sam što se predlažeš biti moj par, ti si ipak tata- mata ovog dijela foruma!!!
Ali sve si sama napisala....i čini mi se da me kužiš....jednostavno se ne bih dobro osjećala da sada radim poklone a kao što rekoh u prethodnoj akciji nisam uspjela ništa napraviti!!!
Da se ne ponavljam drago mi je da ste se tako brzo organizirale i da ćete se počastiti, ali eto ovaj puta sam tako odlučila...ali za Uskrs i ja darujem!!!
Sve vas volim i nadam se da se ne ljutite na mene!!!smile79

Ali sada sam ozbiljna!!!!

Šta nitko nije pročitao moj post gdje sam napisala da ne mogu sudjelovati u ovoj akciji jer nisam ni sudjelovala ni u onoj za SOS dječje selo!!!!

To je moj zadnji odgovor pa tko se hoće ljutiti neka se naljuti.

Ali ipak mislim da ćete me shvatiti....

Gle draga....
na kraju ni ja nisam sudjelovala u toj akciji jer im tegle više nisu trebale....pa kaj ...smak svijeta???? Bit će još akcija...i kakve veze ima božićna razmjena sa akcijom SOS??????
Ako želiš i da ne kompliciramo evo možemo nas dvije biti par.....Ja tebi poklon ti meni...ok..jel ti to više paše neg da te sve cure zbombardiraju svojim poklonima?
Gukni golubice

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 09:57
Tu sam!!!
Hippy počašćena sam što se predlažeš biti moj par, ti si ipak tata- mata ovog dijela foruma!!!
Ali sve si sama napisala....i čini mi se da me kužiš....jednostavno se ne bih dobro osjećala da sada radim poklone a kao što rekoh u prethodnoj akciji nisam uspjela ništa napraviti!!!
Da se ne ponavljam drago mi je da ste se tako brzo organizirale i da ćete se počastiti, ali eto ovaj puta sam tako odlučila...ali za Uskrs i ja darujem!!!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:04

Tu sam!!!

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:06
ok guzva je prosla, postujem zelje, ali ces me cuti jos uzivo, a za Uskrs se cuvaj gospojo!!!smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:22
Hajde, drago mi je da je sada sve OK!!!

smile86
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:32
smile79 smile126 cure stvarno ste mi super,nemate pojma koliko me veseli ova akcija.rad sam vec napravila,nece bit iznenađenje jer sto bi drugo bilo kod mene,nego pitar..meni,do sada,najdrazi i najljepsi.leonarda vec se radujem smile151,salvete sam ti mislila poslat danas,ali sad cu poslat sve skupa,znaci u ponedjeljak.svima pusa,jassi tebi posebnosmile79
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:35
smile61smile154
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:37
sad sam skontala ko mije par.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...moram biti jako pazljiva, jer kad teta to prosaca svojim strucnim okom..khm khm
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:45
s malim zakasnjenjem, evo i mene, cestitam na uspjesno odradjenom izvlacenju! super parovi, ko namjesteni, hehehe...  (za sljedece izvlacenje moramo video-konferenciju Wink)
i misko jako mi je drago da si mi par!
evo saljem ti adresicu!
smile79 

jedino me frka da ces malo bit razocarana svojim pokloncicicicicicicem (nema takve umanjenice koja bi docarala taj minimalizam, hihihi)... bit ce bolje za sljedecu razmjenu...

Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:47
a sad vidim da ce se tu slati pitari, ajme, i ko zna kaj jo ssve... jel mogu ja sad odustat? LOL
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:50

Curke, jeste sada sretne???
Svi parovi mi se čine OK, ali nekako jedva čekam da vidim radove od para
Leonarda -Kaća43!!!!
To bi mogla biti fantazija inspiracije!!!smile94

Budete stavljale svoje poklone na forum, da se malo hvalite, a mi da parimo oči?!

ajme draga,velika mi je cast ovo tvoje razmisljanje,ali mozda ces se i razocarat,bar s moje strane, nisan bila nimalo inovativna,vec sam rekla da je pitar u điru..nisan tila riskiratWink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:54
plavusa ostaje plavusa,nisan smila rec da je pitar,trebalo je bit iznenađenjesmile42...bem me glupu..ma uostalom kao da se od mene sta drugo ocekivalo,jel tako ili nije..smile149
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 10:55

sad sam skontala ko mije par.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...moram biti jako pazljiva, jer kad teta to prosaca svojim strucnim okom..khm khm

Draga...ja znam da ćeš ti mene razumijeti.....pa ću ja tebi fino poslati fotkice svojih novih uradaka.....pa biraj brate...kaj ti se sviđa

...i ja stalno pasem okice po tvojim uradcima i već imam favorite
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:01
onda bus ti meni lepo rekla kaj oces i kraj, dapace lijepo mi posalji na pp oma kaj ti je favorit pls
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:03
Makar nema sunca meni je sjajno. Ovo je bilo fantastično. Dobila sam super para, a vaši oduševljeni komentari su samo dokaz da se sve može kad se hoće.Nije se dugo pripremalo (mislim ideja) ali je baš zato sve razveselilo. KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE, SVE SE MOŽE.     
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:08
Najbolji smo   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down