Moje vrtne biljke |
Odgovori | Stranica <1 910111213 73> |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mladi božur,prvi pup..
verbene srca još cvjetaju.. i jasmin,tj pajasmin cvjeta i miriseee |
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karanfili..
a ovaj nice iz betona,i ne znam otkud tu.. |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija cvjeta..
ove petunije sadila moja kćer i lobelija.. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo.Ne znam koje ti je cvijeće ljepše.
Amarilise sam i ja do ove zime tako kao i ti.A ove sam godine izvadila lukovice i stavila na mirovanje... No vidim da tri tjeraju pupoljke, znači sve o.k.Samo su malo retardirani, kasne
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruža ti je medena, pogotovo jer je uzgajaš od malena .
Meni su te najdraže. |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka..Josipa i menu se te ruže najdraže,one koje rastu od frtalja reznice....Kao male bebe kad rastu,tako i te moje ruže,meni radost daju...
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga, cvijeće ti je predivno
i koliko ga imaaaa |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je lijepo cvijece.
Svidjaju mi se takve svjetle kadifice, a tako tamnu lobeliju jos nisam vidjela. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam curke..Alki,drago mi je sresti teee na netu-u..Fuksija one kadifice sam kupila ove godine,prošle godine ih prvi put vidjela,i ove morala da ih kupim.Nadam se da će biti sjemena od njih..A lobelija,i mene oduševila,čak nisam znala ni koji je to cvjet al me boja privukla pa ga kupila..
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je lijepo ali ističem petuniju
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam Pasifloru koju imaš i ti čini mi se i znam da jako tako voliš te biljke ima li link kakav da mi pošalješ jer još uvijek mi stoji u vazni a ja ne znam kakve ona uslove treba za naše podneblje. kako da bude van može li da prezimi-itd
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho,ja imam dvije pasiflore,jedna careula druga edulis,ova prva može napolje u baštu druga ne.Vidi,ako ti je careula,posadi je u baštu,ali negdje da bar malo bude zaštićena od udara vjetra a i korijen da zaštitiš,da ne smrzne,dok se ne navikne,na minuse.Vidi,uslikaj je ,pa da vidimo,neko će već znati kako češ sa njom.Ja sam svoju posadila u baštu proljetos,dovoljno je velika,za to,a edulis cu drzati u kuci..Nadjem ti nešto o uzgoju pasiflora pa ti pošaljem link na pp
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moraću onda da vidim-koja je pa to uradim šta je za nju-Hvala Ali
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa, super je sve, a srdašca su preslatka. Pasiflora od Niho je ta careula, znači može van. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su rekli da može i ja sam svoju posadila u baštu.Samo ću joj staviti malč oko korijenja,da budem sigurna da joj je korijen zaštičen,ako i smrzne koja grančica krenut će nova..Vidjela sam na drugom forumu da opstaje careula u podnebljima kao naša.Mislim na ona sa velikim minusima, i ogormne su,i zato je i moja od proljetos,u bašti...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači to može i u Fužinama. Pravim si spisak može- ne može, kad idem u kupovinu. Uvijek promašim nešto pametno, a jeftino
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće, posebna mi je ona bijela gazanija sa žutim unutra !
Opet se vraćam na sliku rododendrona
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja čekam slijedeće slike ruža
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa fuksija je baš lijepa
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko,ja sams voju posadila po preporuci drugih i šta joj bude bude..Ako može u Beogradu da opstane ,minusi kao u Sarajevu,u vrijeme zime,može i kod mene..
Korijenko,hvala na pohvalama... Josipa,moje ruže tek krenule sa cvjetanjem,ovih dana bit će slika... Inaja,hvala,ako želiš na jesen svrati datu ću ti pelcere.. |
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |