Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moju učenicu muči nešto... Tanjurić je i meni fantazija, ali ona bi s lijeve i desne strane nešto stavila... od 3 kutija salveta nije naišla još na pravi motiv... uh, te mlade generacije... sa svojom kreativnosti je i mene šibnula... |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastično! fantastično!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan tanjur i boje koje volim, lijepo mi stoje.
Jedno pitanjce. Može li se jesti iz toga, tj smije li voda doći na to? Ako bi se saksije tako napravile i pokisle, bi li se uništile? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pazi samo da učenica ne nadmaši učiteljicu. Baš vam zavidim na radionici u prirodi, super ste
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko sam dobila savjete od iskusniji cura trebale bi se preći sa lakom za čamcem, ali tokom vremena bijeli motivi promijene boju u neku tamniju... Ja na ove tanjure iza stavim zakačku i stavljam ih na zid! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs, pa vidiš kako joj ide? Nas dve ćemo jedna drugu nadopunjavat!!! Vidiš dobra ideja, zar ne? |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ćeš trebati još jednu kuću kojom brzinom radite radove.
E vidiš otvorim ja u budućnosti obrt u Fužinama i prodajem tvoja umjetnička djela. Možda kome uvalim i moje crteže. Tako od svih vas prodam sve i obogatim se. Tamo ti dolaze turisti. Jako sam ljubazna i bit ću dobar trgovac, tako da ste u sigurnim rukama. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vam se moram svima udvarati
|
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, kaj se mene tiče može!!!
Pripremit ćemo i nešto tipično "Goranskog" sa kakvim medom, vjevericom i sl... Ovo smo jučer predveče "tackale" i nadopunjavale se!! Morala sam pokazati i tehniku ispucavanja dok tečaj traje, a nadopuna je tetine curke! A ovo je Dea radila prije nekog vremena, tetinoj curki se svidjelo, uvidjela konture i popravila rad... |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ljepše i ljepše. Dopada mi se kad se vide napukline, kao na dasci. Po meni to daje na vrijednosti.
|
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da moraš vratiti tanjure a "oni" ih prodavali možda bi izašli iz krize
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bojim se da bi netko išao opet kupovati kamione!!! Uz pojedine krize idu i afere!!!! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od svih ljudi na forumu, ti i tvoja princeza se najbolje zabavljate, radeći svoje rukotvorine...Super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea za tebe i tvoje cure,genijalne ste
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo prave umjetnice , radovi sve bolji i bolji , zadivljujući
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo cure, sve bolje i bolje
|
|
ANĐELKA
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme curke kak vam je lijepo .... salvetna radionica na otvorenom....i ja bi se rado igrala sa vama
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, baš tako!!! Kvalitetno provodim ovaj tjedan na odmoru, a oni na proljetnim praznicima. Kad već nismo nikud "odskitali" da nam barem ovako ostane u sjećanju ugodni trenuci!!! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da sad ne kvotam sve radove,reći ću ooooooooooo,ovo je fantastično,curke svaka vam čast! da je bar meni tako tj.da imam sa kim mackati.... jel me primate u svoju radionicu?
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |