DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Super super super stolice
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
morski tanjur, baš po mom guštu
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
vrlo ukusno napravljeno
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fanatstičana je!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i još jedna genijalna stolica!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovim prekrasnim restauratorskim radovima, stolice su sigurno spašene glomaznog otpada! Divno! Ali su mi posebno simpatične one koje ti služe kao noćni ormarići!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Fantazija su mi ove stolice, a tanjuri da ne govorim
![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Da znaš da jesu, Ovu zadnju dijelilo je samo dva dana od odvoženja krupnog otpada.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ja osobno najviše volim raditi na staklu i nije nikakav problem. Ako ljepiš manje slikice to ti je najlakše. Staviš samo mrvicu ljepila na staklo (ja obično nanesem ostatak sa kista ili malo sa poklopca od ljepila) i zatim staviš uzorak salvetice, ako je potrebno malo samo poravnaš i premažeš ljepilom. Za veće komade premažem cijeli dio na koji ljepim salvetu, ali isto jako, jako tanko tako da mi se salveta ne "razmoči". Poravnaš salveticu malo rukom ili spužvicom ako primjetiš da ti se na mjestima malo više zgužvala i zatim sa sredine salvete prema "van" na sve strane polako razmazuješ ljepilo. Probaj! Nije takav problem. Probaj prvo sa malim komadićima.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Hvala draga puuuuuno...mislim da imaš pravo, prvo probati s manjim komadićima pa poslije s većim. .Vidim da uživaš raditi na staklu
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tanjuri,stolice,sve cista desetka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ja ću svoje stolice donjeti tebi na preradu. Stvarno si ih usavršila. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj,kakve stolice
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
odlično!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |