hoću i ja... |
Odgovori | Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | |||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
potpisujem sve što je izzy rekla i samo dodajem, da tako moćno djeluje da je to...jednostavno...WOW... čestitam na prekrasnom radu...
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala punooo na komentarima, sreća pa ima forum, danas sam pola dana bila nervozna, a pola plačljiva.... baš je vrijeme gadno, ali vaši komentari to baš popravljaju |
|||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Savršeno!!!!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
drago mi je što imaš mjesto gdje te možemo malo usrećiti.... |
|||
|
|||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Draga malena....polaskana sam činjenicom da misliš da vas dvije , ti i moje djetešce,možete u isti koš, ali istina je nešto sasvim drugo. Draga moja ti si toliko dobra u tome što radiš ...toliko uredna, s prekrasnim odabirima motiva, boja, jako volim doći na tvoje stranice i uživati u tvojim radovima. Ovaj zadnji poseban je ..prekrasan odabir boja...crvena...je baš crvena...eto puno toga što drugi nemaju , imaš baš ti. Nitko nije isti...svi smo po nećemu posebni...veselim se tvojim novim radovima i očekujem ih sa nestrpljenjem...
|
|||
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
jako mi se sviđa ova kutija...sve je tako lijepo ukomponirano...fino...fancy...odlično!!!
|
|||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
jedna mala ispravka: punooo usrećiti
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
anđelka, lula, orca baš mi je drago da navraćate ovdje i hvala vam puuunooo na komentarima
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
a jel to znači da me nećeš upoznati s kćerkom?
|
|||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dapaće ...ako želiš zašto ne...obje ste posebne...kao što sam već rekla....i svaka ste u svojoj kategoriji najboooooolje...
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasna ti je kutija s notama, ali i onaj lonac za cvijeće...po mom guštu!
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ova boca još nije gotova do kraja, trebam urediti vrat boce, nisam jjoš dobila ideju, ali mm kaže da mu nedostaje nešto na crnom dijelu, pa ako neko ima ideju dobro će mi doći :) |
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju radovi. danas sam poklonila jednu posudu za cvijeće, ali se nisam sjetila slikati prije
|
|||
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ja ne bih nišrta dirala na ovom crnom dijelu...
|
|||
|
|||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Malena ...a možda samo neki detalj na poklopcu...recimo da je on crven ...ustvari je baš o.k
|
|||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
ANĐELKA
|
|||
Odgovori | Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |