tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moje omiljene ljubice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, ljubičice mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Tina, svi su ti radovi prekrasni, ali skrinjice... ajme, kakve su to skrinjice... tako starinske, tako profinjene i taaako dobro napravljene... sta reci o tome vise...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Stvarno
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
hvala vam na divnim komenrarima ,vaseli me raditi kada čujem pohvale od svih vas
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Oduševljena sam tvojim radovima, ne znam koja mi je škrinjica ljepša, tako profinjeni motivi i uredni radovi, pa onaj sat opet, ma prava si majstorica, stvarno !!!!!!!
Moram se vratit pa opet polako pregledat!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...i moje...savršen rad!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Toliko lijepih radova..ipak izdvajam kutije,predivne su,sve do jedne!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasni su ti tanjuri, naročito volim kombinaciju crackla i pitorica.
Svaka čast na preciznosti.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno,naročito škinjica saružom i set od ljubičica
|
|
![]() |
|
volim pročitati vase pohvale,ali može i nešto malo kritika evo baš možda na bocama koje često ne radim |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
a jok... nema kritika... sve je jako, jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa baš i nema prostora za kritiku kad je sve lijepo
![]() ova kutija za vino mi je baš baš super
![]() možda mi je jedino malo grub pittorico na boci sa bršljanima.....ali opet ne mora to biti mana.....nekome će se baš to sviditi
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasni radovi Tina, nemam za izdvojiti niti jedan - svi su mi lijepi
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nema kritike,vec same pohvale,radovi su odlični al ovaj zadnji mi je naj naj
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa daj nam onda pokaži nešto za kritizirati. tu se zaista nema šta reći osim da su radovi odlični.
|
|
![]() |
|
ja uvijek nađem nešto što me smeta i kažem moglo je bolje vjerojatno zato i radim dalje da usavršim tehnike jer kada vidim neke vaše radove još mi dosta treba
mnogo ih je završilo pod vodom ili prefarbano
hvala -nešto za mališane
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jesu li to stolice? baš su cakane
![]() a pranje i prebojavanje je sastavni dio decoupagea....tako da te to ne uzrujava
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ne da nema mjesta kritikama, nego je sve čak presavršeno, toliko uredno i dotjerano do zadnjeg detalja...ne bi se baš reklo da boce često ne radiš jer su predobre, sve redom, meni je čak i onaj pittorico na boci s bršljanom odličan, jer si postigla zapravo neku dubinu, ko efekt sjene u photoshopu...bravo Tina
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Super boce...moja omiljena tema....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |