Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 17:40
Lijepo !
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 14:13
Probudila si se i ti s proljećem
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 10:14
Slavuj, hvala ti što ti se sviđaju moji tulipane, a fritillaria me oduševila iz ove perspektive, jer ispod onaj obrub unutra izgleda kao prave suze, pa sam ju zato tako slikala.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 10:01
Smail, lijep kamenjar,prekrasna boje tulipana a kockavica iz ove perspektive kao da ima nešto demonsko!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 09:47
Ja sam sadila iz luka, imala sam i žuti ali je propao prošle zime.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 09:39

A ona me posebno impresionira, pokušala sam iz sjemena, no    ovaj puta nije mi ništa niknulo.....    Bit će ponavljanja gradiva .....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 09:39
Evo malo sam brzinski škicnula kod tebe i ostala sam ovako Lijepo bome!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 09:35

Eto da malo obnovim moju cvijetnu temu, ovako sada izgleda moj kamenjar.

i tulipani u cvatu.

I za kraj što drugo nego tulipani

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 18:58
smile56u tvom cvjetnjaku a gdje si ti ???smile43smile143smile113
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 11:35
Smail
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 00:32
Super!!! Neka si ti i pravi medo i spavaš zimski san samo kad si se javila.smile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 00:12
smile113
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:42
Hvala ti Anastazija na dobrodošlici povrtaka, joj kako je teška ova zima, ali obečavam već sutra ću nešto sliknuti pa se javim, valjda ću se razbuditi.smile49
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:28
Dobrodošla natrag!
Moraš se brzo razbuditi jer se i priroda počela buditi - bit će opet puno posla.
smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:20
Drago moje društvo, evo da malo obrišem prašinu sa mog dnevnika, da li sam vam nedostajala. Baš ovih dana razmišljam o svima vama. Ja sam vjerojatno u nekom drugom životu bila medvjed, ne volim ovu zimu i kao medo moram ju prespavati, svaki si dan mislim sutra će proljeće, sutra ću se javiti na forum sa nekom novosti, a ono dan po dan samo zima. Kod mene nema baš nešto novo po ovoj zimi, čim malo zatopli, bit će valjda i poneka slika iz vrta, možda kamenjara, plastenika, sve vam to samom spava zimski san. Mirjam, Freeland velika pusa za vas da mi prestanete plakati. Ovasmile78i još ove sve smile79 .
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 01:41
Smail, i ja navratila da vidim tvoj kamenjar i prekrasne erike!!! 
smile120

Želim ti da nam se brzo vratiš!!!!     Kako možeš bez nas tako dugo?smile43
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 12:01
smile43Smail draga,gdje si ??? Javi se jer doista sam zabrinuta.Zna li netko što se događa sa našom dragom cvijetnom prijateljicom? smile143smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 23:49
Ili iz plastenikaWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 17:42
Smail se negdje skriva, sada će ona iza nekog cvjetka "izroniti".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 13:16
Smail, svako dobro u novoj godini!  

Kod tebe je dugo bilo rascvjetano!   

Nema te dugo, gdje si, utonula u zimski san....     

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.