Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 910111213 120> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam kako mi je promaklo tvoje cvijeće do sada, ali danas sam pregledala sve od početka do kraja i vidim da ću imati još jedno stalno mjesto za obilazak a teglica je ispala super samo nastavi
naravno da bi mi trebao jedno ovakvo stubište za cvijećke |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-ma genijalnoooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam!
Baš ste dragi! Hvala na društvu! Stubište, da, ima svoje pozitivne i negativne strane! Ustvari kao i sve stvari u životu! Pozitivno je sve ovo oko cvijeće, svijetlo, prozračnost, prostornost, lijepo izgleda, a negativno... mislim da se gubi puno topline po zimi, da brže odlazi prema tavanu, pa one rupe između štengi, bojim se kak bu bebač tud hodal za 1- 2-3 godine i tak. Al sve se da srediti! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adeniumi.... dva od najmanje 30-tak sjemenki.
Lani u proljeće sam posijala sjemenke kupljene na aukciji, i fala Bogu, bar na tim dvjema. Vanjska tegla je tegla od svijeća protiv komaraca iz Ofertissime. Meni su baš bile zgodne, pa sam ih iskoristila!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adeniumi baš dobro napreduju a teglice su i meni simpatične.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, adeniumi su preslatki, neka brzo narastu da možemo uživati u slikama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad tek vidim vrijednice dobrog srca da imaš i bebicu svaka čast ! I da majstorice nastavi sa salvetnom tehnikom predivno si oslikala onu teglicu! I još nešto što moram pohvaliti su tvoji zidovi u bojama koje si i ja želim u svojoj kućici !
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teglice s boka su kasnile, zezalo me prebacivanje slika.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A baš je prava ljepotica, a kaj to ustvari je?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno neznam. dobila sam je lani u proljeće od susede i ona je rekla da je filadendron, a meni više liči na monsteru, pa sad.... malo zbunjujuće!
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slatkice su ti adeniumi i teglice!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja kažem
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam neki dan izjavila da mi samo jedna orhideja uzastopce cvate, dok druge dvije štrajkaju, kad ono... Jedna je proradila.
Ispružila je dva nova prstića na postojećoj rukici, i sad čekam dalje.... Sram me bilo: ima i paučinice po njoj! |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
adenium,teglice i za probudjenu orhideju
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otkineš li ti dio cvijetne stapke kad ocvate orhideja , ja sam baš sinoć googlala i pročitala da se, kad ocvate, otkine iznad trećeg lisnog zgloba, tako sam i napravila, po njima tu bi trebala potjerati
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa , !
Antonija, ne ništa ne diram, sve majka priroda! |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nek ti lijepo cvate orhidejica! Ja sam imala tri ali nisam se baš dobro o njima brinula, pa sam ih radije darovala jednoj mojoj dragoj susjedi koja ih obožava, nadam se da će kod nje uživati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam sliku sa cvijetom orhideje (naravno kad procvijeta).
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EVO GA.
Opet je procvjetala prva orhideja Sad još čekam drugu, ali ona još stiska prstiće ko mala beba. I onda treću... hm... te se bum načekala.... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |