Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna kutija, ali stalak je baš poseban, gdje si ga kupila?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Kutija mi je ljepša uživo. Moj fotoaparat crvene nijanse prikazuje drečavije nego što jesu.
Elza, stalak sam kupila prošle godine u Šparu. Tada sam ga izdekupažirala i poklonila svekrvi. Nedavno sam ga vidjela i zaključila da mogu ja to bolje napraviti i da bi mu dobro došao makeover pa sam ga sada preuredila. Nedavno sam vidjela takve stalke u Šparu pa pogledajte možda ih još ima.
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maima radovi su ti super. Samo reci gdje dodje taj Špar ja stara pa ne znam, Možda će Bibi znati.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam na Interspar iz City Centra One.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalak za cvijeće je savršen i bez cvijeća
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene je stalak za cvijeće oduševio kad sam ga vidila i potpisujem šta je nada-m rekla.
I kutija mi se sviđa, yes! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Kutija je malo živahna ali tko voli žive boje njemu je lijepa, a onima koji vole nježnije boje baš se i ne sviđa.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je baš lijepa kutija i motiv je odličan
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U 2k na ovom tanjuru sam utrljavala neku novu zlatnu boju iz tube. Teta u Lumosu je rekla da je to slično kao i uljana boja ali mi se baš i nije tako ponašala, kad sam ju namazala nije se dala uglancati i ukloniti s rada pa sam ju onda skidala s baby uljem. Na kraju se zlatna boja u pukotinama niti ne vidi. Ne znam da li ima nešto drugo, a što nije purpurina prah (ne volim purpurina prah) , a da je zlatne boje što bi se moglo utrljati u 2k pukotine. Što vi koristite?
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se baš jako sviđa ova daščica i tanjur mi je prekrasan
Koji je 2k na tanjuru medium ili sotille?
|
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su savršeni,,,svaka čast...samo rijeći hvale...
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slazem se u cjelosti sa omnia v. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi, ali ja volim i konstruktivnu kritiku i uvijek rado čujem savjete i sugestije što i kako popraviti.
Dorina, to je Sotille.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako sam stavila link i na ideje s interneta evo i ovdje ću ga staviti, skroz jednostavno i zanimljivo za napraviti (samo malo treba upregnuti muževe). Pogledajte kako napraviti stalak za cvijeće koji može poslužiti kao idealna podloga za decoupage:
http://www.youtube.com/user/TheKljuc13#p/u/16/S-VVWGvluHI
A ima i još nekih super ideja primjenjivih u svakodnevnom životu.
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ašto bi bilo da kažemo da ne vredi, radovi su ti super. Ja sam za 2 K uzela sjenilo za oči i njime
utrljala, a zadnje što sam napravila je da sam u pukotine utrljala šljokice zlatnog praha - nije gladak već je malo šljokast, i savršeno ispada. Ima jedan izvanredan sjaj, isto kupljeno u Ofertisimi, nekih 8 kn. |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj moj rad sa andjelima tu se malo vidi na 31 strani.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana, hvala na savjetu. Imam nekih sitnih šljokica u pričuvi pa ću isprobati s njima. Nije mi palo do sada na pamet da bi ih mogla probatu utrljati. |
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |