Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 23:50
Nanovo sam pregledala tvoj vrt, cvijeće, ptičice, borove i dr.

Ruže su me ostavile bez daha, koliko prelijepih ruža?!!!!Thumbs%20Up
Imaš lijepih grmova, a kukurijek smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 00:27
Kukurjek me posebno veseli jer cvate kad svi drugi u vrtu spavaju.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 06:29
Osunčani kukurijek baš je lijep motiv u zimskim danima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 08:15
Anabistirca, jako je lijepo, mogu misliti, kako je tek uživo, često navratim i uživam. Thumbs%20Up
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 22:05
Drago mi je da uživate u mom vrteku, a nadam se da bute ga vidli i uživo kad zatopli, ozeleni i procvate. Samo pazite da se ne razočarate, slike su često ljepše od originala.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 22:12
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A paprati se nije uništilo lišće kao inače po zimi, još uvijek je zelena

bas je lijepa
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 22:46
Fantastican ti je vrt,nisam mogla prestat gledati. Super oko za detalje  kod slikanja,bravo!!  Jedva cekam vidjetkad sve krene pnovo cvasti.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 00:11
Lijepe su ruže ali očarao me osmantus, prvi puta ga vidim.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 06:54

Cvijetne gredice su ti preljepe:

bambus,kukurijek,a za paprat sve pohvaleClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 22:54
Kamenjar, maslačak, milica, belina, hvala na pohvalama. Volim ja svoj vrtek i sada kad je pomalo turoban sa samo par svjetlih točkica koje sam vam pokazala. Svaki dan obilazim hamamelis da vidim kad će procvasti. Još spava.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 22:59
Uvijek me kod tebe oduševe izvrsne fotografije, pa prekrasno cvijeće, a ovaj put i izvrsne ideje za božićne ukrase. Imaš stila! Clap
život je more
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 17:11
Lantana, hvala na pohvalama. To mi je jako zgodno - ti k meni na sjever, ja k tebi na jug pa obadvije uživamo.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 18:27
Kukurjek mi je posebno lijep, jedan ali vrijedan!!!!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 22:42

Lantana, hvala na pohvalama. To mi je jako zgodno - ti k meni na sjever, ja k tebi na jug pa obadvije uživamo.

Ja sam i stvarno bilau tvom kraju, pa dođi i ti na jug Wink
život je more
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 17:38
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ja sam i stvarno bilau tvom kraju, pa dođi i ti na jug Wink

Kasnimo obadvije. Bila sam i ja na jugu, ali prije uključenja na CIF. Ali, mlade smo, bit će još prilike da se vidimo  smile78smile100
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:34
vauuu,zaljubila sam se ,u tvoj bambus
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 13:21

Kak ste brzi!!! Nisam uspjela niti staviti sve slike, a već pljušte odgovori. Krasni ste. Jel' ono plavo na desnoj strani? To je pakujac. Izvrsna biljka. Sama se zasije i neda se lako iskorjeniti. A lijepa je.
Kako kome.Moj pakujac niti živi niti umire,niti ikad cvjeta.Ako ove godine ne procvjeta ide van.Iz istog razloga su i hoste išle van.Teška klima,posoljena zemlja,pržiona.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 18:51
Kod tebe kao da nema zime,cvjtići,zelenilo sve živo,e baš veselo kao da je već proljećesmile78
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 21:04
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

vauuu,zaljubila sam se ,u tvoj bambus

Ako imaš kud posadit, samo reci i tvoj je dio
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 21:11
Kiki, baš mi je žao za pakujac. Ali, zato ti imaš prekrasne strelicije i limun koje ja ne mogu imati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.