Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Korisnik | ||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobrodošla buba mara! Malo prolistaj prethodne stranice i druge na temama o orhidejama i naći ćeš sve kaj te zanima. Sretno! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
hvala vam..svima
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Dobro nam došla buba mara
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
wow predivnoooo...to je ideja
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Wow, prekrasne su!
Ja moje još ne mogu iznjeti van jer je po noći još uvijek hladno. Zavidim ti ![]() Ima li kakvih naznaka da će koja procvjetati? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Bez obzira na to, super izgledaju. Znaju one da nisu bile namjerno zanemarene
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Ovako obješene na magnoliji trebale bi se oporaviti. Vlage imaju dovoljno, to je njima najbitnije
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Oporavit ce se one.Osjete tvoj trud i ljubav ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Uploaded with ImageShack.us evo da i ja dodam par mojih orhideja, pozdrav svim orhidejicama na ovom forumu |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Božice
![]() ![]() |
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
prekrasne orhideje
|
||
![]() |
||
|
Božice, orhideje su ti prekrasne
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
bozice
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |