Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, orhideje su vam prekrasne
moon, za sad jedan ali vrijedan....želim ti da ima najmanje ovoliko cvjetića koliko ih ima ova deja od moje kolegice |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelica7.....da bar, još niti jedna mi nije bila tako bogata cvjetićima
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
D.i.n.a. Bravo za tm-a svaka mu cast
Ja vec dugo nisam niti jednu kupila bas me svrbe prsti opet a ni nemam di s njima vise uf |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za svašta su oni sposobni,samo kad im se daBravo za muža |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, znam da su za svašta tipa gluposti, al ovo... čovjek uči dok je živ.
Zvjezdić, naći će se mjesta,samo ti jednu nabavi. Jedna više-manje ko će skužit ! |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
d.i.n.a.,slažem se Dobro si to rekla
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe nije dugo trajalo ...posjetila sam jučer baumax na jankomiru imaju dosta deja na 50% sniženo uzela sam dva mini phala i zigača jednog
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah tri, pa nek se nađe . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i tako se brojka zaokružila na 30 komada
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su anastazija, koliko kosta jedna ak se smije znat, ja bi isto htjela jednu novu
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvjezdana,lijepo si se ponovila----------d i n a -za tvog super muža
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u krupnom planu,stare ali u punom sjaju
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mandevila,i tvoje oduzimaju dah
|
|
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne su ova druga mi je na listi želja :) a i prva isto nije loša ;)
žutu imam rozu sam imala |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Hannah87
Upravo klijam Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moje orhideje.
Dobivene su u supstratu za orhideje, ali im nije pasalo. Nakon što su posađene u treset, nisu prestale puštati nove listove i cvjetne stapke. Cvjetaju bez prestanka već skoro godinu dana. |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hannah,bravoKolko cvjetova imaju
|
|
|
|
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hannah
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hannah prekrasne su ti orhideje .
Vidim da su posađene u običnu zemlju a ne u zemlji za orhideje što je vrlo neobično
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Hannah87
Upravo klijam Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posađene su u treset jer su nam se u supstratu za orhideje počele lagano sušiti. Bila sam i ja malo skeptična u početku, ali od tada puštaju stapku za stapkom i napokon su opet dobile zračno korijenje. Znam da je čudno, ali očito im odgovara U svakom slučaju, nemojte eksperimentirati sa svojima ako vam uspijevaju na normalan način
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |