Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 56>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 10:40
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

prekrasan ti je , ja imam onaj rijetki, moram nabaviti i ovaj
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:49
Bila sam u setnji i najradije bih ostala,ovo je tako lepo da nemam reci,taman se odlucim za neki vrt i kazem e ovaj je najlepsi,krenem dalje i pokolebam se,tako je i ovog puta...sve pohvale...smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:58
Korijenko, Karmen, Enrikova nona   smile79

I samo za vas drage moje cvijetne prijateljice...

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:03
Joj, Leona31, baš ti hvala! Embarrassed

Penstemon hirsutus...

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:12
Evo još malo dijelova moje đunglice...

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:28
Ovi dijelovi vrta su tek u izgradnji. Dosta toga sam sadila tek ovog proljeća pa moram strpljivo čekati...

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:33
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:07
U ovo sam se zaljubila ! Sigurno , i sve ostalo je jako lijepo , ali ovo :

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 08:36
Gute Fee smile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:37
draga Floramye, šetajući tvojim vrtom sam svašta lijepo vidjela.
dobar izbor trajnica, lijepo uređene gredice i puno boja.
otkrila sam da si iz okolice Osijeka, što mi je drago, jer se povećava slavonsko baranjska ekipa.
lijep pozdrav šaljem tebi i tvojim bijkama!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:07
Svega lijepoga kod tebe ima, a kad sam vidjela ukrasni luk, odmah sam si ga stavila na spisak za nabaviti !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:17
A mene između ostalog privlači ona stazica koja vodi u prekrasno carstvo boja i opojnih mirisa. Smile

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 15:13
SlavujVk, Glikica, Bucka123
hvala vam na posjeti, lijepim komentarima... i naravno, dođite mi opet!
smile79
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 22:16

Kiša, kiša i samo kiša, hladno...brrrrrr............

Zato evo žutog cvijeća da nas malo ugrije kad već ovo sunce neće....

Noćurak

Coreopsis grandiflora Sunray

Hemerocallis Stella d Oro, uvijek prva i neumorna sve do jeseni

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 22:22
Malo djelova vrta. Neke ste već vidjeli ali u rano proljeće, sada je malo drugačije. Neke su biljke prošle, druge dolaze na njihovo mjesto...

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 22:26
Mislim da su danas bili najljepši do sada...procijenite...

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 22:36
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Stefica.n, Otok, havala vam na posjeti!  Embarrassed

Bucka 123, da i ja se volim šuljati kroz gredice pune cvijeća, zelenila... i to najviše u rano jutro, kada je mir, tišina, nema ljudi, i čuje se  samo zujanje pčelica. To je moja terapija za opuštanje!

Dugo me nije bilo kod tebe, pregledavala sam zaostatke, a ovo mi je ukralo srce!
Molim te, reci mi što je to! Htjela bih si to nabaviti, prekrasno mi je!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 01:01
Dadinice, mislim da je to Veronica prostrata.

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 01:24
Floramye, ovaj ukrasni luk je kao nacrtan
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 07:02
opet sam prošetala tvojom đunglicom i opet sam uživala u prekrasnim biljkama!
bravo Floramye!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.