Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2014 u 11:50
Sukulenti i svo cvijeće ti je savršeno, predivno ukomponirano, milina za gledati, echeverie su kraljice, sviđa mi se jako tvoja kolekcija heucera, ma neću više nabrajati kad mi je sve predivno.Drago mi je i da si osnovala nove gredice da možemo uživati u još više tvojih krasota.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2014 u 18:57
Uživala sam u šetnji! Sve je prekrasno! Osim puževa...bljak!
Sukulenti su ti divni. Nadam se da da im kiša i močvarni uvjeti nisu naudili!Wink
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2014 u 20:44
I meni se sviđaju sukulenti
Sve ostalo je isto lipo i kod tebe je 
kao u crtićuživahno
i šareno
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2014 u 22:34
Sve ti lijepo ali oni sukulenti mi oduzimaju dah, uživala sam gledajući   
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 08:19
temzi- hvala draga, kod mene su sve gredice nove LOL, jer sve ovo podižem od 0 doslovno.
Miranda- je vragovi odurni, sve živo mi pojedoše, to stvarno više nje normalno Censored, opet moram kupiti pužomor
Miška- LOL ha ha, da kao u crtiću
kaktus-ha ja sam ti svaštara, to kod mene je živa bolest, ali sukulenti su mi posebna ljubav
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 08:35
evo par novih fotkica...

svaki dan me veseli

ovo je još dio u radu....

nova fuksijica...

novi calistemon laevis

tako je započeo i službeni napad na ostatak terase

i za kraj 2 panoramske, jer taj me dio najviše veseli

belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 09:24
A oli ti to oćeš opasti skupa sa terasom-smile96   ?   Predivno ti je draga,samo pazi puno je tu tereta.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 15:20
Lijepo, krasno napreduje tvoj novi kutak. smile55
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 01:56
Draga Belica, pročitala sam tvoju životnu tužnu priču ispričanu na ovih 11 stranica. Što se točno dogodilo, nije sad više niti važno. Važno je da to sad pripada prošlosti koja se ne može promijeniti. Ali ti zato snažno i energično mijenjaš i stvaraš sadašnjost. A to je važno. Nije lako krenuti od nule. Ti si krenula još snažnije i u kratko vrijeme napravila čudo. Ono što je jako važno, u svemu tome nisi sama. Tu je tvoj dragi i tvoji prijatelji s CIF - a na koje se možeš osloniti. Pronaći će se nešto i u mom vrtu. Javit ću se.
A sad, laku noć.
Sutra je novi dan.
Na vrh
alapas View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alapas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 06:17
Prekrasna Isusova kruna
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 20:49
Pogledala sam nove slikice i nove biljčice, i sve su tako slatke i prekrasne.Kad gledam tvoje gredice uvijek se oduševim koliko vrsta u njih stane i kako ti to sve super iskombiniraš u veselo šarenilo!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:35
Pošto me duugo , duugo  opet nije bilo, slika se nakupilo, neke sam i propustila, ali pošto sam malo u stisci s vemenom ovih dana, nadam se da mi je oprošteno Embarrassed

Evo da vas nabrzinu zatrpam slikama....

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:38

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:42

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:45

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:49

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:52

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 08:54
Evo sad sam vas kvalitetno utamanila slikama LOL, I da nebiste mislili slučajno kako ga mazim i pazim.... trenutno moje cvijeće raste samo od sebe , kak mu Bog da i kiša zalijeva, jer je mama u gužvi ..

Puse svima Heart
belica,zagreb
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 10:19
Svaka čast Belice, vrtić ti je presladak, uživala sam u tom krasnom šarenilu...a tek sukulenti, savršeni su...raskoš sukulenata mi je ovaj put zaokupila najveću pažnju, ne mogu im se nadiviti!!!!
Divota!!!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2014 u 16:49
sve mi je lijepo, ali sukulenti su najljepši, izborom i ljepotom
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.