Beličin novi kutak |
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulenti i svo cvijeće ti je savršeno, predivno ukomponirano, milina za gledati, echeverie su kraljice, sviđa mi se jako tvoja kolekcija heucera, ma neću više nabrajati kad mi je sve predivno.Drago mi je i da si osnovala nove gredice da možemo uživati u još više tvojih krasota.
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji! Sve je prekrasno! Osim puževa...bljak!
Sukulenti su ti divni. Nadam se da da im kiša i močvarni uvjeti nisu naudili! |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti lijepo ali oni sukulenti mi oduzimaju dah, uživala sam gledajući
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi- hvala draga, kod mene su sve gredice nove , jer sve ovo podižem od 0 doslovno.
Miranda- je vragovi odurni, sve živo mi pojedoše, to stvarno više nje normalno , opet moram kupiti pužomor Miška- ha ha, da kao u crtiću kaktus-ha ja sam ti svaštara, to kod mene je živa bolest, ali sukulenti su mi posebna ljubav |
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A oli ti to oćeš opasti skupa sa terasom- ? Predivno ti je draga,samo pazi puno je tu tereta.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, krasno napreduje tvoj novi kutak.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belica, pročitala sam tvoju životnu tužnu priču ispričanu na ovih 11 stranica. Što se točno dogodilo, nije sad više niti važno. Važno je da to sad pripada prošlosti koja se ne može promijeniti. Ali ti zato snažno i energično mijenjaš i stvaraš sadašnjost. A to je važno. Nije lako krenuti od nule. Ti si krenula još snažnije i u kratko vrijeme napravila čudo. Ono što je jako važno, u svemu tome nisi sama. Tu je tvoj dragi i tvoji prijatelji s CIF - a na koje se možeš osloniti. Pronaći će se nešto i u mom vrtu. Javit ću se.
A sad, laku noć. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
alapas
Novo sjeme Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna Isusova kruna
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam nove slikice i nove biljčice, i sve su tako slatke i prekrasne.Kad gledam tvoje gredice uvijek se oduševim koliko vrsta u njih stane i kako ti to sve super iskombiniraš u veselo šarenilo!
|
|
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sad sam vas kvalitetno utamanila slikama , I da nebiste mislili slučajno kako ga mazim i pazim.... trenutno moje cvijeće raste samo od sebe , kak mu Bog da i kiša zalijeva, jer je mama u gužvi ..
Puse svima |
|
belica,zagreb
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Belice, vrtić ti je presladak, uživala sam u tom krasnom šarenilu...a tek sukulenti, savršeni su...raskoš sukulenata mi je ovaj put zaokupila najveću pažnju, ne mogu im se nadiviti!!!!
Divota!!!
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je lijepo, ali sukulenti su najljepši, izborom i ljepotom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |