Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kad će se vidjeti tvoja- štenge!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jesu li već procvjetale?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, gledam kaj danas vjetar napravio mojem osteospermumu koji visi u košari na vrhu štengi, baš razmišljam da ga malo spustim na štengicu niže!
Uslikam ovaj tjedan! ![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
pa kaj je kod tebe vjetar tak fest puhal,meni se nije činilo
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Evo, jučer sam smjestila sve nove biljkice sa Flore. Solonum i lantana su dobile novu teglu, samo kaj lantana ima društvo dragoljuba. Nove lojtrice dobila za slakove samo još ih pofarbam i izgledalo bu cakunpakum
![]() Otišla na Bundek pogledati kaj se rasprodaje, pa tako i udomila iliti spasila 4 teglice campanule (5 kn komad), ali ne zvjezdaste već cvijetići su sitne ružice, baš sam sretna zbog učinjenog i žal mi kaj ih nisam još zela. Iako umorna ipak sam sve to do kasno razmještala
![]() Naravno, kad se sve rascvjeta da ću uslikati i podijeliti sa vama!!!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo na spašavanju cvjeća!
![]() |
|
![]() |
|
Ciljano je bilo otići sa 30 kn u džepu, pa kak bu bu! Pa, rekoh ajde nek ostane tih 10, ali sad mi žal za sve novčeke, baš su mi posebne, uslikam ih da vidite.
Inače dosta kasno došla iz vrtića sa završne svečanosti, pa nabrzinu otišla reznice vaigela i bršljena zapiknuti u zemlju. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam danas posadila biljkice koje si mi donjela na floru, doduše u jednu zajedničku teglu, ali lako ih presadim kad malo narastu.
Pusa za onu preslatkicu, koju sam upoznala, znaš imam jednog plavookog unuka za nju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
da sam znala možda bi i ja otišla na rasprodaju jer za vikend nisam stigla a ni prije baš mi je žal ovogodišnje flore
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Baš sam se danas umorila, farbala sam novu lojtricu. Stavila je natrag na mjesto i sad je sa prozora idem malo pa malo gledati. Ne mogu se nagledati kak mi je lepo ispala! ![]() ![]() Naravno da sam i rasađivala mlade biljkice dobivene iz Austrije da što prije narastu i počnu cvjetavati. Dalije me razveselile sa pupoljcima, a ivančice nikako da procvjetaju, baš su sve u pupoljcima. |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Halo....kako si? Pozdrav, doma sam na jugu....da se malo ugrijemm...ha,ha.....
Nadam se da si u četvrtak stigla na roditeljski i odradila i te obaveze....
![]() |
|
![]() |
|
Andreica, ja isto čekam ivančice -mi rečemo ćeškalice, a dalije su mi predivne, sada me nije bilo od petka, pa me sve iznenadilo danas, no nažaloost već je mrak, ali sutra.......uživancija.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Manci, naravno da uz onu kišicu dolaze i kvarovi tramvaja, ali nikad ne sjedim i čekam da se popravi, već put pod noge i ... tako se stigne daleko!!!
![]() Još nisam uspjela zasaditi tvoj kaktus sa otoka! ![]() Triša, imam osjećaj da će kod mene dogoditi se "explozija" ivančica, bijele samo što nisu procvale, a rudbekija roza je isto u pupoljcima, samo malo manjim. Vidim da se tritoma sa svojim "vatrometom" šepuri! ![]() Nove lojtrice čekaju da izraste ukrasni slak... |
|
![]() |
|
Za rudbekije se preporučam, imam žute, ali roze ili crveni si želim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Zaboravila spomenuti da je dragoljub u stupki procvao žuto!
![]() Za rudbekiju ne brini, imat ćeš je!!! |
|
![]() |
|
Željela toliko toga napraviti: pokositi travu, poplijeviti itd., ali na kraju samo fotić prošetala po dvorištu, i dobro pregledala brugmansiju jer mi je nešto pojelo listove. Na kraju ipak se prošetala sa insekticidom i malo sam bila "opasna"
![]() |
|
![]() |
|
Naravno, da se u mom dvorištu nešto dešava uz pomoć moje ruke!
![]() Popljevila travu, zasadila santolin donešen sa Murtera, dobro zalila cvijeteke....tokom tjedna povezala malo ukrasni slak da lakše dojde do lojtrica ![]() Samo me malo brine trenutno crnooka suzana, lišće joj šargopirgasto i baš nema puno cvijetova, planiram je ovaj tjedan preseliti na neko drugo mjesto! |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da li suzana ide iz sjemena svake godine nanovo ili?
Preporučujem se za sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
Manči, negdje sam pročitala da je teško uloviti suzanino sjeme. Ćak su osobe stavljale vrećice na cvijetiće, da bi uspjele, ali... nisam sigurna dali su uspjele.
Probam i računam na tebe, ako uspijem! Danas iskoristila pokositi travu i dobro isplijeviti vrt. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |