Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma šta bolan kakva dr. jesen meni tu svu daješ a ti se snalazi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Super si smjestila kaktuse...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Felicia....
![]() ![]() ![]() ![]() Super je staklenik za katuse i pogled na vrt je odličan, baš si ga dobro zrihtala
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A draga Korijenko
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma evo da ti čestitam na 12000--postova na tvome svom uloženom trudu koji si maksimalno uložila u svoj vrt-i dr. i od srca ti želim da još 2.-----3 puta napišeš još toliko- Samo moram ti reći kako ne dostići tolike postove kad laptop sa sobom nosaš i u wc.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Triša, prekrasan ti pogled od šparheta.
Pravi je užitak, koliko vidim, kuhati u tvojoj kuhinji, okružena svim onim prekrasnim cvijećem.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje svima veliko hvala. Sada vrt postaje sve manje zanimljiv, ali uvijek proviri neki cvjetak, neki list, neki ružin pupoljak, sve je to živo i veseli me. Naravno već je u toku razmišljanje kako popuniti dio vrta koji je u potpunom hladu, hoste su već u planu, a biti će još ponešto.... |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno cvijece...i naravn ima ga svuda gdje ti pogled dode...bas super...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maslačak hvala ti što dođeš u moje dvorište, pa evo još malo slikica.
Sretna sam što me Dzomba nagovorila da kupim hebu, jer je predivna
![]() Moje aloje
![]() Maćuhice griju zečje uši
![]() Maćuhice u društvu ove prelijepe Lantanine plave festuce
![]() Tu naravno dominira felicija, ali cvjetala je i brugmansija
![]() Hibi cvjeta u podrumu
![]() Bugica pomalo gubi cvijeće i lišće
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
tvoj vrt lijep, uredan sve ko u priči, a kod mene stratište....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Heba je predivna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala cure, Lantana nije mi još cvjetala, ali nadam se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo se ti nadaj, ni moja takva nije cvjetala
|
|
![]() |
|
Samo se ti nadaj cvijetanju i u tebe se sve već suši pa i vrijeme je više uvijek nešto nađeš da ti cvijeta ----
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno ,heba izgleda super!
A pogleda na vrt je očaravajući...!
|
|
![]() |
|
Otok, otok, odmah kad primjetiš pupoljke na svojoj javi da ja svoju pregledam
![]() Nihi ću zabranit obilazak mog dvorišta, nije dosta što joj čuvam biljke, nego još moram čitati njene zajedljive komentare, srećom nije važno što se reče nego tko reče - nihić
![]() Željkice hvala ti, pa nadam se skorom susretu - naravno bez nihe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
E ova ti je dobra .nije važna što se kaže nego ko kaže
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hibiskus cvijeta u podrumu
![]() Baš je divan. |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Hibi cvjeta u podrumu
![]() prekrasan je ovako rascvitani, jesu to njemu cvitovi i dalje iste veličini kao na početku cvatnje?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |