Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 203> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za filmić, a za hacijendu se podraumijeva..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja korijenko, evo me malo i kod tebe.
Sve sam pregledala i uživala.Filmić ti je super, ali kao što su i drugi rekli, malo prekratak. Drugi puta očekujemo malo duže uživanje u tvome prekrasnom cvijeću. Od svega bih izdvojila tvoje cinije, meni su savršene i odmah se želim predbilježiti za malo sjemena. Mislim da će mi one druge godine biti favoriti.
A kako sam se dugo šetala i uživala u tvome vrtu, onda sam si našla moju
Da malo odmorim i da popijem jedan čaj ( malo sam prehlađena pa mi kavica ne odgovara). A sada si probaj samo zamisliti kako sam tek na klupici uživala?
Čitam kako obožavaš jesen, jer spremaš po vrtu, pa si mislim: i ja bih obožavala takvu jesen kada imate super klimu. Naša ovogodišnja jesen je na žalost hladna i kišovita, tako da je vrt prepun blata. Ja samo na žalost promatram sa prozora svoje cvijeće...
Puno pusicaaaa
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Helouuuu.......malo me je već i sramota da imam drage goste a meni ni traga ni glasa a još manje slikama...... hvala svima na posjeti evo Proljećence je čak obnovila i klupu u jesenskom izdanju da možete odmoriti .
Breze se još uvijek zelene ali još malo pa oblače žutu haljinu.....
Ne znam ni sam s čime da počnem da li sedumi ili anemone....... možda najbolje sa grotama one su ionako zaštitni znak haciende
Svaki dan kiši ali ja uživam u jeseni i u bojama i to turbo...turbo...
Krenimooooo.............
I jedna meni jako, jako lijepa
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njihovo veličanstvo SEDUMI, naravno ne znam imena ali u toj ljepoti to je tako nevažno....................
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sedum šmrcko
Sedum Domingo
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesenske šumarice ili japanske anemone.............. Honorine Honorine i Tija
Tija - tako je ja zovem jer mi naša Tija nije znala reći pravo ime i neću mjenjat jer joj baš tako i paše......
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pamina, u gužvi sa nevenima
Septembarcharme
I meni najljepša Serenada
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Detalj iz vrta - kruga
i stolić-gljivić kraj ljuljačke
Ima još lijepih detalja u vrtu...procvali su asteri niski i visoki, ljubičaste se ljetni čempresi, niske dalije su sad najljepše, kadifice, lantanine pacifičke krizantema, ukrasne trave su u top formi........a u konobi tropine i mošt vre.....još malo pa fešta od mladega vina .....bit će vina i bevandi ......... ajme ča volin jesen
Sljedeće javljanje zakazujem čim stane kiša.....evo,evo već sunce sveti
|
|
(zgora Opatije) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice, bravo za slikice! Zaista su sedumi prekrasni, anemonice također - a najviše mi grote zapele za oko - one zaista jesu lajt motiv tvoje krasne hacijende!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, vidiš kako su Septembarcharme nježne , najnježnije od svih, u tvom će vrtu bit još ljepše
|
|
(zgora Opatije) |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me, vratila sam se samo da ti kažem da su ti sedumi za 10!!!
I anemmone i ...ma sve mi je lijepo kod tebe to znaš!!!
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj kaktus na prvoj slici izgleda fenomenalno a jesenske šumarice baš predivno cvjetaju sve pohvale za tebe korijenko
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kombinacija kamena i seduma me uvjek ostavi bez daha , a onaj kaktus me ostavio i bez daha i bez teksta.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice, napokon sam uspjela pregledati adnjih nekoliko strana (kasnim puno) i oduševljena sam
grotama i sedumima, filmićem, a anemonama se samo mogu bravo draga, čekam novi filmić |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grote,sedumi,anemone
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo sve a onaj lopatar mi je pre dobar i one narandžaste kane njih sam imao al mi gomolj nije opstao preko zime mada sam ju spremio.....
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke hvala na pohvalama , sedume stvarno jako volim i imam ih dosta vrsta a najljepši su mi visoki. Jedino što svjetlo lila i čisto bijeli kratko traju a šatirane još uvijek čekam da se rascvatu oni su najzadnji......
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ni čudo da ti se jesen sviđa kad je kod tebe ovako prekrasno Anemone su tako lijepe i graciozne, o grotama ne treba ni govoriti, mlječika u kamenu je baš fora, a sedumi su meni iznenađenje koliko ih ima u različitim bojama. Ovo je bilo
|
|
život je more
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi sedumi i japanske šumarice opasno obaraju s nogu!
Nadam se da će jednom i meni zalutati kakav višak! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |