Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 126> |
Korisnik | |||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Leona, na početku svoje teme rekla si "valjda vas neću ugušiti svojim slikama" a ja bih ti odgovorila da baš volim da me time netko guši. Volim gledati lijepe slike i imaš zaista veliku kolekciju cvijeća. A kada se još na proljeće nadopuni ... ah gdje će nam biti kraj. ![]() |
|||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Ponavljat ću što su već mnogi rekli... prelijepo cvijeće..... a posebno ovo...
![]() |
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Nasla sam,Dadinice,Beti,..Dadinice u pravu si ali sam i ja bila jer ja sam ga pod drugim imenom znala a to je TANACETUM=POVRATIC ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Dadinice,hvala vrednice draga, ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Draga moja Sarajka,sta da kazem.....ma uvek se radujem kad te vidim i radujem se tvojim komentarima,Trikurtis sam dobila od drage mi prijateljice i jako ga volim. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Belina,sta da kazem,sem pocastvovana sam sa ovom posetom i ovim komentarom,uvek ces biti dobrodosao gost,hvala ti. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
E, Monstera ovaj smajli govori sve,hvala ti,uzvracam. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eto Beti,neko je vredniji od mene,ali nesto nisam sigurna da se tako zove ipak moram potraziti. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
Leona,evo Dadinica je odgonetnula ime...to je ta lepotica ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Ono na prvoj slici... ovdje sam naučila da se zove povratić. Inače, mi u Baranji ga zovemo titrica. (A kažu mu još i sirotanče.)
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
kod tebe nema zime,sve rascvjetajno,bujno,zeleno,a trikurtis je predivan
![]() |
|||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
Najprije da ti poželim dobrodošlicu,prošetala sam tvojim vrtom i nebi se mogla odlučiti koja je najljepša slika-cvijet,sve su ti prepreljepe,
![]() |
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Javi kad se setiš,molim te,baš me zanima koja je biljčica u pitanju ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dadinece,Vijolice,Monstera,pa uvek ste mi dobrodosle
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Za iznenadjenja moram malo da sacekam,nema smisla da srcke stradaju ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Beti,ja sam savremena pa tako i cvece, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Milice,hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |