Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 243> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša dugo nisam bila kod tebe u dvorištu.Uvijek ima lijepih biljčica za pogledati.Super je rascvjetani hibi u podrumu, očito mu paše ambijent.Ja sam moje odnesla u kuću i ponovo ih vratila van.Sad crveni cvjeta vani...Heba ti je baš lijepa i morati ću te ožicati pelcer,odnosno napraviti ćemo zamjenu, jer ja imam onu sa zelenim listovima....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagoda baš dobro, probat ću zakorijeniti ovu, jer je ima samo jednu stabljiku, ali mislim da to neće biti problem, do proljeća će valjda biti.
Niho, ti šuti i čuvaj kaktuse....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šutim i čuvam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Danas sam si uzela u zadatak pregledati nekoliko vrtova jer to nisam još stigla. Zgodan ti je vrt! Na relativno malo prostora uspjela si stvoriti jedno ugodno mjesto ugodno oku i duši. Pročitala sam da se pitaš za posađene astilbe. One ti ne vole baš sunce i suho tlo, već polusjenu i umjerenu vlagu. Ako su na sušem i sunčanijem mjestu, već krajem ljeta počinje im se sušiti lišće, a ako se nalaze u polusjeni sa dovoljno vlage, onda lišće zadrže do jeseni. No, ne boj se, jer iako im se lišće osuši, one će slijedeće proljeće potjerati mlade izdanke.
|
|
![]() |
|
ljubica087 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 30 |
Draga triša odavno nisam bila na forumu,jer sam u odsutstvu od doma pa nemam računala,ali svaki put kad dodjem na forum uvik pogledam Trišino dvorište,jer je uvik interesantno.Sve pohvale za hibiskuse i heba je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cimi hvala za astibe, čuvam ih za nihu, ali ako na proljeće krenu bit će i za mene ako ne ima ih još tamo odakle su došle (hvala Anaida). Polusjene imam puno u dvorištu - eto baš sam mislila što da tamo stavim.
Ljubice lijepo je da se povremeno javiš, pa još dođeš k meni - hvala ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemoj da te koji bog natijera da barkaš moje astibe -vidiš da svak ti govori da će preživiti a ti uvijek oklolo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Triša pregledala sam sinoć tvoje sukulente i sad više ne mogu naći tu stranicu.obožavam kameni cvijet i one kak se zovu sad će niho bit u strahu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naravno da da - svakao ću zakorijeniti, pa da vidimo do proljeća, vjerujem u uspjeh.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ima li mene igdje tu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bok Triša, dok si se skitala, ja malo prošpijala kod tebe, sve si dobro zaključala i sakrila
![]() ![]() ![]() Heba ti je pre-kra-sna. Već sam je u dva-tri navrata kupila, baš takvu poput tvoje, i držala je na balkonu, ali, su mi na kraju sve, jedna po jedna uginule. Alojice su isto krasne, kao i sve ostalo.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Niho
![]() Sara hvala ti što si povirila u moje dvorište, sada se ništa ne događa, ali samo neka prestane ovo tmurno vrijeme, odmah krećem u akciju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ja samo došla po svoj poljubac ------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo mog juncusa elfususa, smjestio se među heucere, zasad ![]() Iako su to sobne ciklame, izgleda da im je na balkonu ok
![]() Ova siva penjačica, u ovom slučaju viseća zgodno mi izgleda na balkonu, doduše ne znam dali će izdržati niske temperature
![]() Ustvari na kraju sam izvadila juncusa iz heucera i popunila košarice na balkonu, pa to sada izgleda ovako:
![]() Kupila sam još dvije ciklame, jednu kameliju, jedan sukulent, kalanhou i jednu dracenu, ali slikat ću ih sutra, jer je sada već mrak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj juncus elfusus je nešto posebno, ali i sve drugo je super, glavno da je sunce zasjalo, odmah je bolje.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
baš je zgodna ova kombinacija a taj juncus vrlo zanimljivo i neobično izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Ej ova prva biljka da prepisivam ne mogu zajebana-
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Juncus elfusus je fenomenalan. Ima frizuru ko ja kad se ujutro ustanem iz kreveta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala djevojčice, pa vi ste za moju kući, obožavam kad hvalite moje dvorište
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |