Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 152> |
Korisnik | |
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Inkognito, ali kontinuirano navraćam u Tvoj senjski vrt. Kako su moji interesi sveobuhvatni, a ne fokusirani na pojedine biljke, suzdržavao sam se od pojedinačnih komentara biljaka, ali je zato bilo zanimljivo pratiti Tvoj trud, napore i nastojanje da svom vrtu podariš željeni izgled. Pri tome se ne smije zanemariti Senjska mikroklima i nemogućnost Tvog neprestanog prisustva.
Svibanj i lipanj su mjeseci koji su u Tvom vrtu iznjedrili i iskazali svu ljubav i strast kojom si ga stvarala. Sve su Ti se biljke: cvijeće, grmići, travke i sukulenti, očito je, znali dostojno odužiti. Sva se uložena ljubav vratila u vidu prekrasno općeg izgleda vrta. Kamenje, obluci, kamenčići i izdubljeni panjevi, atraktivno su upotpunili dojam. Mogu samo pretpostavljati koliko si bila zadovoljna i vesela zbog postignutog. Od mene: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Svaka čast i TM na hrabrom plivanju u, pretpostavljam, dosta hladnom, moru. Kaj se mene tiče i on je ostavio dojam. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
[QUOTE=Retriver Sara]
![]() ![]() ![]() ![]() Jako lijep dio dvorista..ove cuvarkuce ljepoto trebaju vise sunca...vidis kako u sredini pocinju da imaju svijetlo-zelenu boju i lagano su izduzene!I moje su takve-nazalost-i kad je gospodin Giorgio dosao da vidi moje kaktuse primijetio je u kakvom su stanju cuvarkuce i nakon sto sam mu objasnila gdje su bile(u dvoristu,ispod jednog manjeg drvceta) kaze on da su dobile i previse vode ali malo sunca..sad ih drzim ispred ulaznih vrata gdje ima dosta sunca pa se nadam... ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš mi je drago društvo moje, kaj ste mi opet došli. Sva sreća da je njiva velika i svi stanemo...misty, Medvjed, goga, Anči, lucy, mira021, Konte, Frida, Šmrcko, Anaida, ivna - veselim se uvijek vašoj posjeti i vašim lijepim riječima i pohvalama. Sva sam si nekak važna onda, hahaha...
lijepi pozdrav svima
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jooooj Sarić, čini mi se da je D. jako uživao-baš mu zavidim
![]() Bravo za hrabrost-njegovu ne tvoju, ti izgleda nisi ni nožni prst smočila ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kakve krasne slikice!! More, plavo, plavetnilo, plavkasto, da plavije ne može biti!! Bravo, RSara, stvarno si nam slikicama dočarala morsko osvježenje!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je prekrasan i rascvjetan
![]() A koje more ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasni primjerci mediteranskog bija kod tebe...imam i ja neke od njih...božuri su mi uvijek dragi oku...a što s ekupanja tiče - ja još ne bih...hvala lipa, još se cvrčci ne čuju...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Tako si lijepe slikice stavila
A što čemo mi koji nečemo
![]() Bit čemo prisiljeni često dolaziti gledati tvoje slikice i podječati se na njega
url=http://www.glitter-graphics.com]
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj pa i ja bih se kupala
![]() ![]() goga ne copraj...nema novih slika...aparat je na putu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Sara miris mora ,kamena i mediteranskog bilja i lipi sklad tvog vrta je za svaku pohvalu
![]() U Splitu su plaže pune kupaća ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Stapanje mora, kopna i neba - predivno.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala ti Saro uspjela sam,sada sam još nešto novo naučila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
biljke ti krasno napreduju.posebno bih izdvojila tvoje dekoracije sa kamenčićima.pa ti imaš umjetničkog duha u sebi
![]() ![]() pusa ![]() p.s.sad idem u vrt kod one coprnice na breg. kojoj je sve procvijetalo ,a stalno kuka kak joj sve čubi. ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
predivne slike mora, a TM se ne čudim nimalo jer bi i ja vrlo vjerojatno da sam bio tam kak got da ne volim hladno more...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne čudim se tom kupanju, pa sad je sve tako čudesno plavo i čisto, ne vjerujem da će biti takvo kad navale turisti.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
gužva na senjskoj rivi:
![]() prekrasan dan, prekrasno more:
![]() pogled na Krk, kakvo nevjerojatno plavetnilo mora,kopna i neba:
![]() brrr, MM čak se okupao:
![]() |
|
![]() |
|
za sve vas drage ljude jedan buketić božura od moje pokojne mame, posađenih prije tridesetak godina:
![]() |
|
![]() |
|
Da draga, uvijek nešto grintam, dobro si primijetila, nikad nisam do ovoga proljeća bila zadovoljna, zato što sam uvijek ulagala mnogo rada i novaca, a mnogo toga nije uspjelo. Vidjela si koliko je to veliki prostor i čeka me još mnogo truda. Samo da vrijeme posluži...
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |