Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:54
Inkognito, ali kontinuirano navraćam u Tvoj senjski vrt. Kako su moji interesi sveobuhvatni, a ne fokusirani na pojedine biljke, suzdržavao sam se od pojedinačnih komentara biljaka, ali je zato bilo zanimljivo pratiti Tvoj trud, napore i nastojanje da svom vrtu podariš željeni izgled. Pri tome se ne smije zanemariti Senjska mikroklima i nemogućnost Tvog neprestanog prisustva.
Svibanj i lipanj su mjeseci koji su u Tvom vrtu iznjedrili i iskazali svu ljubav i strast kojom si ga stvarala. Sve su Ti se biljke: cvijeće, grmići, travke i sukulenti, očito je, znali dostojno odužiti. Sva se uložena ljubav vratila u vidu prekrasno općeg izgleda vrta. Kamenje, obluci, kamenčići i izdubljeni panjevi, atraktivno su upotpunili dojam. Mogu samo pretpostavljati koliko si bila zadovoljna i vesela zbog postignutog. Od mene: ClapClapClapClapClap
P.S.
Svaka čast i TM na hrabrom plivanju u, pretpostavljam, dosta hladnom, moru. Kaj se mene tiče i on je ostavio dojam.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 20:21
[QUOTE=Retriver Sara]

[/QUOTE

Jako lijep dio dvorista..ove cuvarkuce ljepoto trebaju vise sunca...vidis kako u sredini pocinju da imaju svijetlo-zelenu boju i lagano su izduzene!I moje su takve-nazalost-i kad je gospodin Giorgio dosao da vidi moje kaktuse primijetio je u kakvom su stanju cuvarkuce i nakon sto sam mu objasnila gdje su bile(u dvoristu,ispod jednog manjeg drvceta) kaze on da su dobile i previse vode ali malo sunca..sad ih drzim ispred ulaznih vrata gdje ima dosta sunca pa se nadam...Smile...ja ih strasno volim ali eto uvijek sam grijesila s njima.drzala sam ih tamo gdje je meni lijepo da ih vidim a ne tamo Gdje njima odgovaraConfused-na suncu CIJELI dan!! Cmok draga moja..
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 15:49
baš mi je drago društvo moje, kaj ste mi opet došli. Sva sreća da je njiva velika i svi stanemo...misty, Medvjed, goga, Anči, lucy, mira021, Konte, Frida, Šmrcko, Anaida, ivna - veselim se uvijek vašoj posjeti i vašim lijepim riječima i pohvalama. Sva sam si nekak važna onda, hahaha...
lijepi pozdrav svima
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 10:05
Jooooj Sarić, čini mi se da je D. jako uživao-baš mu zavidim Wacko!
Bravo za hrabrost-njegovu ne tvoju, ti izgleda nisi ni nožni prst smočila LOL.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 07:03
Kakve krasne slikice!! More, plavo, plavetnilo, plavkasto, da plavije ne može biti!! Bravo, RSara, stvarno si nam slikicama dočarala morsko osvježenje!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 01:26
Vrt ti je prekrasan i rascvjetansmile99
A koje moresmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 01:22
 Prekrasni primjerci mediteranskog bija kod tebe...imam i ja neke od njih...božuri su mi uvijek dragi oku...a što s ekupanja tiče - ja još ne bih...hvala lipa, još se cvrčci ne čuju...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 00:07
Tako si lijepe slikice stavila

A što čemo mi koji nečemo Cry vidjeti more  ?

Bit čemo prisiljeni često dolaziti gledati tvoje slikice i podječati se na njega
url=http://www.glitter-graphics.com][/url]

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 23:11
joj pa i ja bih se kupala LOL ali pošto znam da je senj u pitanju, možda za nekih mjesec dana LOL
goga ne copraj...nema novih slika...aparat je na putu LOL 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:56
Draga Sara miris mora ,kamena i mediteranskog bilja i lipi sklad tvog vrta je za svaku pohvalusmile55
U Splitu su plaže pune kupaćasmile46
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:44
Stapanje mora, kopna i neba - predivno.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:56
Hvala ti Saro uspjela sam,sada sam još nešto novo naučila

smile72 smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:55
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:33
 biljke ti krasno napreduju.posebno bih izdvojila tvoje dekoracije sa kamenčićima.pa ti imaš umjetničkog duha u sebiLOL.moraš doći k meni da i meni nešto iskemijaš.LOL

pusasmile78

p.s.sad idem u vrt  kod one coprnice  na breg. kojoj je sve procvijetalo ,a stalno kuka kak joj sve čubi.LOL 
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:19
predivne slike mora, a TM se ne čudim nimalo jer bi i ja vrlo vjerojatno da sam bio tam kak got da ne volim hladno more...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 19:27
Ne čudim se tom kupanju, pa sad je sve tako čudesno plavo i čisto, ne vjerujem da će biti takvo kad navale turisti. Clap za TM !
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 19:21
gužva na senjskoj rivi:

prekrasan dan, prekrasno more:

pogled na Krk, kakvo nevjerojatno plavetnilo mora,kopna i neba:

brrr, MM čak se okupao:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 17:07
za sve vas drage ljude jedan buketić božura od moje pokojne mame, posađenih prije tridesetak godina:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:51
Originalno poslano od člana primorka primorka napisao:

Hej Sarice!
Evo i mene na brzinu, morala sam vidjeti što ima novo kod tebe u Senju i moram ti reći da je sve prekrasno!
Uvijek ti nešto grintaš, a onda nas zaspeš s prekrasnim fotkama.
Super!

Da draga, uvijek nešto grintam, dobro si primijetila, nikad nisam do ovoga proljeća bila zadovoljna, zato što sam uvijek ulagala mnogo rada i novaca, a mnogo toga nije uspjelo. Vidjela si koliko je to veliki prostor i čeka me još mnogo truda. Samo da vrijeme posluži...
pusa
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:47
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Draga RSara vrt je puno bogatiji od proslogodisnjeg,vidi se da je ulozeno puno rada i ljubavi
LP

Draga gio, ti zaista vjerno pratiš razvoj mojega vrta od početka, puno mi to znači.
pusa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.