Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki vidi meeeeee! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla Bety pitaj slobodno jos smo tu :)
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Betty slobodno pitaj!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije l' malo bezveze da sad otvaram temu o mom povrću?
Ovih dana gledah vaše pa poželeh da stavim neku fotku od prošle godine kao uvod u ono što ja "sejem i žanjem"... Imate li dovoljno živaca da me trpite i ovde? |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ovisi, koliko imaš povrća, ako imaš nešto više bolje bi bilo da otvoriš svoju temu,ako nemaš puno možeš staviti i ovdje, ali ovo ti je više kao odmor, kafić nama povrtlarcima..Svašta ovdje brbljamo, zezamo se, odmaramo živce..
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavi Bety popravit ces nam dan.usp noc :)
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko a tvoje sovice?
|
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam i mislila,da otvorim svoju temu...nemam nešto puno slika iako sam puno povrća sejala,sadila...al' nisam slikala na vreme...
Ove godine bih krenula od početka pa gde mi bude kraj |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda lijepo otvori svoju temu tu gdje i mi imamo,a ovdje dođeš brbljati, razmjeniti iskustva, savjete i dakako
Dobrodošla među povrtlare! |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednom kad te zarazimo, vidjet ćeš, nema kraja, samo sve više i više povrća.... |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Monstera na dobrodošlici zadovoljstvo mi je družiti se sa vama
Odo' da otvaram temu i da vas zatrpam malo fotkama |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu draga... Samo dođi ovdje kad god poželiš, vidjet ćeš, nekad je ovdje jako veselo...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam fotkice!
|
|
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..curke samo da vas pozdravim..cmoka velika..Betty Boop..pozzić i tebi
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu si viz,jupiii.nema nista bez tebe na brbljaonici :)
viz valjal mi bus iz bosne ? hajd provozam te jedan krug pa ko ziv ko mrtav |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..hej lutko..bus je originale la Bosnia..hehehe..ak imaš vozačku..šiiiišaj 2 kruga..heheheh
evo ti moj privat..lebdi ko na valovima..sam ak ti nije bljuvbljuv možeš samnom..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelde da je jos malo pa ga radnici za zeljezo po noci pocnu odvaljivati komad po komad .heheheheh
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ma nije valjda baš takova situacija kod tebe..Bosna je uvijek bila ponosna i nebi ovako nešto stavila na cestu..hehehe
ovak nekaj daaaa..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar ti bibi hoću s tobom u tvoj vrtek.
dodjes pa vidis provozam te u busu na moj racun hahahhahah. |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ma eto me namah..i oču burek i čevape i bosansku kalju da probam..i bosanski suđuk..godinama ga nisam gricnula..
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |