Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() no Lave je vrlo prisebna pa kad ju svrbi onda polako tapka ..jadna kosa joj je sva umuljana od tog pudera ko bu to vrag poslije raščešljo..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čitam... kako ste uspostavile dobru vezu: sjever - jug Jadrana!Za dostavu biljki!
![]() A jadničak Lave...Očito po forumu vladaju kozice... svako malo ih netko spomene. Ja naravski nemam pojma tuširati ili ne....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
juhuuu evo mali report,sunce sija, lagana bura ,kosovi i gardelini pijevaju ko ludi,cvijećke sve posađene po p.s.-u
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa nema tebe nema ni mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nedjelja za odmor, pa ćeš peglat, neš ti odmaranja, pusti slike, uzmi onaj najljepši cvetić i šetaj i igraj se s njom.
Znaš kakav mi je lamparantus - cvate ko lud i u tegli!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() šečemo ti draga moja nas dve svaki dan do naše uvale Slanica ona na romobilu a ja piješke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasni tulipani i ostići, a Lave preslatka!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo da ti ostavim pozdravčić i djevojčici s kozicama ili sada već bez njih
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baš lijepo od tebe..lave je kozicama dala vritnjak sve je uredno prošlo nema ožiljaka još su nekemale flekice ali i one su sve bljeđe,moram priznati da je bila izuzetno razumna i nije se grebla nego samo tapšala,bilo mi ju je ža al i bilo je smiješno,veli sama za sebe da je izgledala ka dalmatinerka sa točkicama
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me napokon sa slikicama
![]() ovo su dugoočekivani amarilisi...LOVRO poljubac za nabavku,Mira K tvoj štrajka al je živ
![]() ![]() da vidite o čemu pričam od divoti od čak 5 cvijetova na jednoj stapci
![]() i još jedan bijeli
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a sad clematisi
Miss Bateman
![]() Ville de Lyon
![]() The President
![]() Warszawska Nike
![]() ![]() Montana
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
amarilisi i klematisi, baš volim što san tu svratila! prekrasi su!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O la la la,koja ljepota od amarilisa i clematisa
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
malo gailardia
![]() ![]() a ova žuta ljepotica čeka da odparti nekome ko ju čeka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno!!!! Amarilisi i klematisi Sa nostalgijom gledam ovu žutu ljepoticu, prije dvije godine sam ju kupila na Flori.... ove je zime nestala
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |