Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 112113114115116 407> |
Korisnik | ||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moji puštaju drugi listic,jedva vidljiv ali ipak listic,
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja sam moje presadila i malene , jer neke oko njih još niću.odmah su živnuli izašli su na sunce
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš su krasni... jel su to oni dupli i trodupli?
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepo cvjetaju. @bebolina izgleda da ćeš ovu godinu imati adeniumsko cvjetno ljeto.
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajmeee šta je ovo predivni su ti bebi....ostadoh bez riječi *____*
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo dragaBilo je i vrijeme |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bijeli mi je bio malo čudan s pouštenim pupovima. Izvukla sam ga iz teglice i imala što vidjeti naznake truleži na korijenu.
Presadila sam ga i sad mogu samo boga molit da opstane.
Sve sam ih morala tretirati protiv vunastih uši.....uhh, pojavila se napast
|
||
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
divotica!!!!!!!
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina, znam da uživaš u svakom cvjetiću. Prekrasni su!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš uživam pored tih cvjetića
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
na uživas samo ti,uzivamo i mi u tvojim ljepoticama
|
||
Odgovori | Stranica <1 112113114115116 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |