Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 119>
Korisnik
Poruka
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 08:32
Sarajka, samo da se javim da sam prošetala tvojim proljetnim vrtom, prekrasno, proljetni pozdrav.smile120
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 11:10
anabistrice kod mene nema neželjenih gostiju svi su dobro došli ,slobodno ti meni dođi nači ću ja sjedalicu za tebe

Slavuj,fany,Smail hvala na posjeti
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 11:19
 Draga Sarajka,  dok sam gledala ove  slike, imala sam osjećaj da stvarno šetam tvojim prelijepim vrtom i baš sam uživala. smile79
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 11:22
Napokon i tvoja rascvjetana okućnica! Koliko samo tulipana imaš! Voćkice u cvatu prekrasne, pakujci, srdašce... Baš ti je sve lijepo!Thumbs%20Up
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 11:50
ja juče uživo svu ovu ljepotu vidjela i pošteno se nauživala, što od cvijeća što od uzoritih domaćinasmile57
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:37
draga Tikvić samo si nam juće ti nedostajala.Ja i Magnolija koji god smo cvjetak  virkale samo sam govorila ovo mi je dala Tikvić,pa ovo,jer moj vrt je pun tvojih cvjećkica,pa se sad mogu hvalit sa krasnim cvjećkama
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:38
andina hvala na posjeti,bilo je mnogo više tulipana,ali ih ja posječem dosta dok okopajem,no srećom pa se  sami šire
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:58
Evo i mene preko granice bez putovnice. Vrijedilo je preći toliki put, baš sam uživala.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:28
Koji divan špalir voćkica smile93
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 19:08
Otok draga i ne treba ti putovnica.možeš i sa osobnom iskaznicom,prema tome ti samo kreni ka meni i ne brini za granicesmile79
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 19:11
Karmen hvala na posjeti,voćkice pazi MM,ja imam moj resor a on svojsmile78
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 21:44
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

sve je predivno ,mislila sam izdvojit kaktuse ,al sam ipak izabrala ovo jer je super
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 09:57
Draga Sarajka,preljepo rascvjetan vrt,uzivala sam setajucismile78
smile120
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 20:58
Napokon draga Sarajka da nam udelis neku mrvicu od slikica,kod tebe je raj na zemlji,vidim da imamo istih Lala Wink,to sam ja poslal ZijiLOLLOLWink,Akvilegije su ti prelepe,Kampanula...smile79
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:24
samo ti marta šetkaj,a ti draga leona napokon da se  javneš,lale su već prošle,kod tebe ima još dosta  koje ja nemam te je vrijeme da dođeš i tu kolekciju lala poneseš Zijismile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:24
Predivna je ova proljetna gredica, a bome dobra je i kolekcija kaktusa i sukulenata. Clap
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:43
draga Lantana  najgore je što ih je teško preko zime sačuvat,žao mi bude kad vidim koliko ih propadne zimi,izgleda da ću ih se morat odreć,ipak za njih trebaju uslovi posebnismile78
Na vrh
Aidazg View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 151
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Aidazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 08:41
draga Sarajka, mašala, divan ti je vrt ali begonije....ostala sam bez daha!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 12:09
Komšinice,evo i mene u šetnji.Divno kao i uvijek :)
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:31
Eh,Sarajka,vidim ja da cu morati nekim drugim putem do tvojih biljcica posto ti nesto opasnio skrtarisLOLLOLLOL,Zijo ce mi u tome pomoci,bar se nadam,slike na sunce...i lep ti i prijatan odmor.smile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.