dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 112113114115116 119> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, samo da se javim da sam prošetala tvojim proljetnim vrtom, prekrasno, proljetni pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrice kod mene nema neželjenih gostiju svi su dobro došli ,slobodno ti meni dođi nači ću ja sjedalicu za tebe
Slavuj,fany,Smail hvala na posjeti |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka, dok sam gledala ove slike, imala sam osjećaj da stvarno šetam tvojim prelijepim vrtom i baš sam uživala.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon i tvoja rascvjetana okućnica! Koliko samo tulipana imaš! Voćkice u cvatu prekrasne, pakujci, srdašce... Baš ti je sve lijepo!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja juče uživo svu ovu ljepotu vidjela i pošteno se nauživala, što od cvijeća što od uzoritih domaćina
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Tikvić samo si nam juće ti nedostajala.Ja i Magnolija koji god smo cvjetak virkale samo sam govorila ovo mi je dala Tikvić,pa ovo,jer moj vrt je pun tvojih cvjećkica,pa se sad mogu hvalit sa krasnim cvjećkama
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina hvala na posjeti,bilo je mnogo više tulipana,ali ih ja posječem dosta dok okopajem,no srećom pa se sami šire
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene preko granice bez putovnice. Vrijedilo je preći toliki put, baš sam uživala.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji divan špalir voćkica
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok draga i ne treba ti putovnica.možeš i sa osobnom iskaznicom,prema tome ti samo kreni ka meni i ne brini za granice
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen hvala na posjeti,voćkice pazi MM,ja imam moj resor a on svoj
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka,preljepo rascvjetan vrt,uzivala sam setajuci
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon draga Sarajka da nam udelis neku mrvicu od slikica,kod tebe je raj na zemlji,vidim da imamo istih Lala ,to sam ja poslal Ziji,Akvilegije su ti prelepe,Kampanula...
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti marta šetkaj,a ti draga leona napokon da se javneš,lale su već prošle,kod tebe ima još dosta koje ja nemam te je vrijeme da dođeš i tu kolekciju lala poneseš Ziji
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je ova proljetna gredica, a bome dobra je i kolekcija kaktusa i sukulenata.
|
|
život je more
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Lantana najgore je što ih je teško preko zime sačuvat,žao mi bude kad vidim koliko ih propadne zimi,izgleda da ću ih se morat odreć,ipak za njih trebaju uslovi posebni
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Sarajka, mašala, divan ti je vrt ali begonije....ostala sam bez daha!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Komšinice,evo i mene u šetnji.Divno kao i uvijek :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh,Sarajka,vidim ja da cu morati nekim drugim putem do tvojih biljcica posto ti nesto opasnio skrtaris,Zijo ce mi u tome pomoci,bar se nadam,slike na sunce...i lep ti i prijatan odmor.
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Odgovori | Stranica <1 112113114115116 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |