Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 370> |
Korisnik | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideje su ti za 5 plus, stavrno si umjetnik!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Lantana, uvijek se nauživam kod tebe.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvale i od mene,Lantana
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kod tebe kao i uvijek prelijepo. Šetam tvojim vrtom i uvijek me hvata nostalgija. Pacifička krizantema me opet oduševila, a erice u ponari vratile u djetinjstvo jer sam uvijek po ponarama stavljala vaze sa cvijećem.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana tvoj vrt mi je danas trebao.
Opet sam uživala gledajući tvoje cvijeće i tvoje "nove" teglice.
Mislim da se oko kontejnera svašta može naći, i ja ću od sada usporiti kada budem prolazila kraj njih.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće, već sam si zamislila sliku
Lantana, cvijećke sam nahvalila već nebrojeno puta, a stvarno i jesu za hvaliti i one kao da to čuju pa su još ljepše, ali ovaj puta ću terasu jer me ove tvoje terase oduševljavaju....pune cvijeća i pogled na more ahaa da...tvoja žuta se kod mene primila, ali ja sam nju preselila u teglicu i unutra...pa neću da se smrzne i jedva čekam da tvoje/moje/vaše/naše pacifičke krizanteme budu ovakvi lijepi grmovi |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo opet sam navratila i mm pokazala kod tebe ovu ljepotu . Ostali smo bez riječi i imamo baš neke planove sa ovm vaznama kao što je kod tebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su odusevile crvene police i fenomenalni sve do jednog pitari!!! Imas predobre ideje i prekrasno cvijetno carstvo, svaka cast!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, nisam bila nekoliko dana u tvojem vrtu i navratim danas, i što da kažem. Nije da nisam očekivala ljepotu, jesam,ali uvijek se nađe nešto što me iznova ponovno oduševi.
Osim prekrasnih klinčeka, tj.garifula, kako kod vas kažu, gailardija, djeteline koji cvatu kao usred ljeta, oduševila me kompozicija s erikama. Udubina na zidu s teglom erika okruženih zanimljivim tikvicama oduzima dah svojom jednostavnošću i "retro"stajlingom, originalna tegla uokvirena suhim granama nepravilna oblika te ostale tegle, a neke čak već bačene kao otpad su genijalna ideja.
Svako od nas može kupiti hrpu prekrasnog cvijeća, ali nema svako od nas, a tu naravno ubrajam i sebe, ideju, onu tanku nit ,da tu hrpu cvijeća smjesti tako da ono ima tako savršen stan kao kod tebe, da dobije oblik kompozicije, da osjetiš miris, da gledaš kako raste, širi se i obavija te svojom ljepotom.
Svaka čast,Lantana
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia, hvala i drago mi je da ti se sviđaju moji pitari. Ove tikvice su kod nas prije ove ere plastike upotrebljavali oni koji nisu znali plivati umjesto plastičnih kolutova i narukvica za napuhavanje.
Anaida vidjela sam i ja kod tebe lijepih pitara u onom predvorju, a kad ovako pogledaš čudo tih predmeta može biti ukrasni pitar. Stefkaja i Niho hvala. Baka, uh uh koja titula pejsažni arhitekt Minimode, Korijenko, Štefica hvala na pohvama. Lana2 i meni je ta ponara ostala u sjećanju iz djetinstva i ja sam insistirala da je napravimo na ovom zidu i gosti je uvijek slikaju, to im je nešto posebno. Proljeće baš si me nasmijala, a i Kontesu. Kontesa neka samo rastu, baš mi je drago. Niho pa ti imaš puno onih starinskih stvari koje možeš upotrijebiti kao ukrasnu vazu. Tweety, vidjela sam i ja kod tebe prekrasnih pitara Sara ja bih na ove tvoje riječi trebala odgovoriti ovako nešto lijepo, ali nemam toga dara. Hvala na pohvali. |
|
život je more
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Lantana kad nešto tako vidim što ti sad upravo radiš i znam da imam ali ja se toliko uzbudim da ne znam koje i kako to sve urediti tako predivno kao što je u tebe
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi htjela napisati nešto ovako lijepo kao Sara, ali mi ne ide, zato potpisujem njene riječi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako mi prija setnja tvojim vrtom
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma gdje se izgubila duša moja zlatna ---------- tačno nedostaješ kad nema nešto od vrta -hajde ljepoto moja
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, Otok i Gio, hvala što ste mi čuvali vrt dok me nije bilo, evo kod mene nema upozorenja, skoro sam sa strahom otvorila temu.
Danas je bio prekrasan dan, nešto sam sređivala, falio mi je vrt ovih dana kad sam radila po cijeli dan na poslu. U vrtu je lijepo ima puno cvijeća, pala je kiša i dobro zalila, evo i malo slika Žuta je ogromna i bura je polegnula, a grene su toliko isprepletene i teške da ih ne mogu dignuti I podranea još cvijeta Malo terase i malo vrta |
|
život je more
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota!podranea je specijalitet!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, nije te bilo (znamo i zašto), pa zato kod tebe nema crvenog upozorenja. Vjerujem da je admin išao redom po vrtovima sa svojim upozorenjem, pa ako nisi bila na prve dvije strane prošla si lišo.
A sad je frka prošla, sezona prošla, pa ćeš imati više vremena za slikanje. Žuta je prekrasna, a podranea je nekako profinjeno lijepa. I da, cobaea, ona iz tvoje sjemenke, nakon što sam izgubila svaku nadu, danas je procvjetala, fantastična je |
|
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je zaista prekrasan.Dali bi podranea mogla na kontinentu opstati u posudi, i trpi li orezivanje?
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain hvala na posjeti, i ja sam se oduševila tvojim vrtom i asortimanom cvijeća.
Otok kažeš ti da sam lišo prošla, ma skroz sam se smotala, kud god krenem samo upzorenja, sad sam malo ušla u bit problema, ali ja ne volim probleme, barem ne tu, ovo mi je za relaksaciju. Drago mi je za cobaeu, ako prežive zimu bit će podranee i cobaee , kako smo ovo dobro apsolvirali ove nazive, rekla bi Niho njemački Lili 68 je je imam prvu godinu i znam samo da mi je jedna grana puknula i na sporednim granama se razvio cvijet, jer cvate samo na vrškovima grana, znači da se može orezivati. Mislim da kod vas treba u kuću obavezno. |
|
život je more
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve što sam mislila rekli su ostali, ukusno, lijepo, čarobno
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |