Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 120> |
Korisnik | |
ane
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2014 Lokacija: omiš Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi jerihonsku ružu ako mi možete nabavit i poslat poštom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinice , što ćeš? a jel živa'? ako je, procvast će ona, a ako ne...doći ću joj ja pa da je preplašim...;)
Mari,5510 ane, dobrodošla...javila sam ti se na pp! a sad malo cvjetnih pisanica.. dryas octopetala ili dryas suendermanii pa jedna iz šume udomljena... pa jedna polupanoramska iz poluptičje perspektive... ..šeboji..nekad sam jedna vrsta, a danas...nekoliko...majka priroda malo bojala, pa malo krojila, i ispalo nešto novo i prekrasno... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
srčeca za sve Vas..valjda ih ima dovoljno na grančicama...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaglaci..predivni...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nedavno
i ovih dana |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žuto... rozo... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..bjelina
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rozo-zeleni manekeni...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti izgleda vrt ovako sav rascvjetan i još vočke rascvjetane, ma već osjetim i šeboj, divno se sve popunjava, a kao da je bilo jučer sjećam se tvojih radova u vrtu
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji . Pusa tebi i Lovreku ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, rascvjetano dvorište, pravi kolaž boja
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene došetala malo u lovrekov vrt uživala u ljepoti i vratila se osvježena,pozzdrav za lovreka
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno ti je proljetno cvijeće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam prošetala i uživala
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala dvorištem, puno boja baš izgleda "veselo" poslije dosadne tmurne zime
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, sve ti je prelijepo!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, vidim da si lijepo proširila svoju kolekciju biljčica bez obzira na prostor. Kao i ja- uvijek je bar jedan maleni dio prazan- taman za novu biljčicu!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam se našetala i naravno nadivila pregrštom boja u tvom vrtu, nahranila i dušu i tijelo, <lovreku velika pusa , ma moram ovdje spomenuti kad sam oživljavala "jerihonicu" pomislila sam na meni najdraže i u mislima mi je bilo "ovo dobih od Lovreka"pa su sve pozitivne vibracije upućene i Vama svima a posebno Lovreku
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |