Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 152> |
Korisnik | |
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Extra božur,petunije i englesice imam u istoj boji...predivno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bozuri su zbilja raskosni. I ja sam ih voljela narezati za vazu. Mirisala je cijela soba.
Balkon - pravo bogatstvo krasnih trajnica, achimenes je divan. Jedna je prednost imati "vrt na balkonu" , nemogu ti doci srne.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš praf kaj paziš na božure, zaslužuju svu pažnju koju dobiju i zgob ljepote i zbog spomenara. Sigurno se raznježiš svaki puta kad ih vidiš, kak i nebi.
A Episcia reptans ti je prekrasan cvetek, ko plamen između oblaka. Čuj, kad svo to cveće zbrojim, balkon ti nije balkon, nego veeeelika terasa . Susedi sigurno uživaju kad bace pogled.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje cvjetne prijeteljice, gio, MiraK, Anaida, makk, Belina, Karmen, magnolija, anabistrica, Carol...hvala na posjeti i vašim komentarima...Carol draga, nemam srne, ali imam vrapce...to su štetočine, jučer su mi pobrstile onu campanula i pokljucali nekoliko sukulenata. jutros mi je procvala jedna nova i zanimljiva tradeskancija:
baš mi nisu neke fotke, kao da su zamagljene, pa se ne vidi kak je slatki cvjetić oxalisa:
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovu krasnu biljku poklonila mi je Anaida, ne znam jel Aster alpinus, erigeron ili nekaj treće:
osim plave procvala je i bijela nigella:
Kalanhoe tomentosa se oporavila od proljetnog šoka:
živnuo je i Rhipsalis:
hvala Bogu da je crvena, bila je kupljena bez cvijeta pa sam se bojala da je roza:
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanin kameni cvijet:
moji čuvari uživeju u loričinoj tegli:
imam i kamilicu:
|
|
zagreb |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje samo trpaš toliko cvijeća? Imaš krasnih biljčica.
Za oenotheru sam mislila da postoji samo žuta, kao ono .... |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek nešto novo i lijepo za pokazati
takva tradescantia mi je prvu zimu propala vani... ja ko da sam na kontinentu, a ne par kilometara od mora |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, zato ja imam stubište, a imaš ga i ti
|
|
zagreb |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe prava cvjetna raskoš......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ušetkala sam ti se kradom, ali neću se skrivati. Zašto hvala bogu da dipladenia nije roza? i roza su lijepe.
Imam i ja onaj lijepi aster, meni su rekli da je alpinus a ja vjerujem naravno. I ja vjerujem da je tvoj balkon naj naj lijepši u susjedstvu. |
|
belica,zagreb
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek krasno
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, volim...ma kaj volim, obožavam crveno
|
|
zagreb |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara da ne znam,a i da ne vidim okolo zgrade,nikad ne bi rekla da sve to što ti tako lijepo njeguješ,imaš na balkonu.To govorim zato jer znam koliko je to zahtijevnije što zbog prostora,što zbog veće mogućnosti raznih bolesti.Zato se uvijek divim tvojim biljkama.
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako su se razrasli čuvari, prekrasno si ih posložila, budem ti još koju teglu preko ljeta napravila da imaš za tak nešto, dupla vodenika ima prekrasnu boju, a i gvineja mi je isto lijepa,
i još imaš kamilicu |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno mislim da više ne možeš imati niš novoga, a ti stalno pokazuješ nove cveteke na svom balkonu. Čak i kamilicu imaš, bum ti došla po zimi na čaj.
|
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam i neven na balkonu , pa bumo se po zimi, dok bumo pile čaj i mazale s kremom, hehehe...
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvate mi felicijaaaaa: i ponovno kućne campanule:
i aster alpinus:
Ove fotke posvećujem mojim plavim prijateljicama, nataliji i Triši.
|
|
zagreb |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bum ti onda dodala i smilje. Njegov cvijet je jako dobar za kožu protiv starenja, naravno. Nebumo imale niti jednu boru, tak da bu Držislav zbunjen kad bu nas slikal izbliza.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |