Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 152>
Korisnik
Poruka
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 21:35
Extra božur,petunije i englesice imam u istoj boji...predivnoSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 22:29
Bozuri su zbilja raskosni. I ja sam ih voljela narezati za vazu. Mirisala je cijela soba.
Balkon - pravo bogatstvo krasnih trajnica, achimenes je divan.

Jedna je prednost imati "vrt na balkonu" , nemogu ti doci srne. smile78
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 00:32
Imaš praf kaj paziš na božure, zaslužuju svu pažnju koju dobiju i zgob ljepote i zbog spomenara. Sigurno se raznježiš svaki puta kad ih vidiš, kak i nebi.
A Episcia reptans ti je prekrasan cvetek, ko plamen između oblaka. Čuj, kad svo to cveće zbrojim, balkon ti nije balkon, nego veeeelika terasa Clap. Susedi sigurno uživaju kad bace pogled.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 13:35

drage moje cvjetne prijeteljice, gio, MiraK, Anaida, makk, Belina, Karmen, magnolija, anabistrica, Carol...hvala na posjeti i vašim komentarimaSmile...Carol draga, nemam srne, ali imam vrapce...to su štetočine, jučer su mi pobrstile onu campanula i pokljucali nekoliko sukulenataAngry.

jutros mi je procvala jedna nova i zanimljiva tradeskancija:

baš mi nisu neke fotke, kao da su zamagljene, pa se ne vidi kak je slatki cvjetić oxalisa:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 13:42
ovu krasnu biljku poklonila mi je Anaida, ne znam jel Aster alpinus, erigeron ili nekaj treće:

osim plave procvala je i bijela nigella:

Kalanhoe tomentosa se oporavila od proljetnog šoka:

živnuo je i Rhipsalis:

hvala Bogu da je crvena, bila je kupljena bez cvijeta pa sam se bojala da je roza:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 13:49
Lantanin kameni cvijet:

moji čuvari uživeju u loričinoj tegli:

imam i kamilicu:

zagreb
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 13:51
Gdje samo trpaš toliko cvijeća? Imaš krasnih biljčica.
Za oenotheru sam mislila da postoji samo žuta, kao ono ....
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 16:09
uvijek nešto novo i lijepo za pokazati smile64
takva tradescantia mi je prvu zimu propala vani... ja ko da sam na kontinentu, a ne par kilometara od mora LOL

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 16:43
natalija, zato ja imam stubište, a imaš ga i tiWink

zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 17:42
Kod tebe prava cvjetna raskoš......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 19:21
ušetkala sam ti se kradom, ali neću se skrivati. Zašto hvala bogu da dipladenia nije roza? i roza su lijepe.
Imam i ja onaj lijepi aster, meni su rekli da je alpinus a ja vjerujem naravno.
I ja vjerujem da je tvoj balkon naj naj lijepši u susjedstvu.
belica,zagreb
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 19:41
smile79
Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 23:09
uvijek krasno smile55
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 08:15
Belica, volim...ma kaj volim, obožavam crvenoSmile

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 09:58
Sara da ne znam,a i da ne vidim okolo zgrade,nikad ne bi rekla da sve to što ti tako lijepo njeguješ,imaš na balkonu.To govorim zato jer znam koliko je to zahtijevnije što zbog prostora,što zbog veće mogućnosti raznih bolesti.Zato se uvijek divim tvojim biljkama.
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 00:21
kako su se razrasli čuvari, prekrasno si ih posložila, budem ti još koju teglu preko ljeta napravila da imaš za tak nešto, dupla vodenika ima prekrasnu boju, a i gvineja mi je isto lijepa,
i još imaš kamilicuThumbs%20Up
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 00:39
Stalno mislim da više ne možeš imati niš novoga, a ti stalno pokazuješ nove cveteke na svom balkonu. Čak i kamilicu imaš, bum ti došla po zimi na čaj.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 09:08
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Stalno mislim da više ne možeš imati niš novoga, a ti stalno pokazuješ nove cveteke na svom balkonu. Čak i kamilicu imaš, bum ti došla po zimi na čaj.

imam i neven na balkonu , pa bumo se po zimi, dok bumo pile čaj i mazale s kremom, hehehe...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 19:44

cvate mi felicijaaaaa:

i ponovno kućne campanule:

i aster alpinus:

Ove fotke posvećujem mojim plavim prijateljicama, nataliji i TrišiWink.

zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 00:20
Bum ti onda dodala i smilje. Njegov cvijet je jako dobar za kožu protiv starenja, naravno. Nebumo imale niti jednu boru, tak da bu Držislav zbunjen kad bu nas slikal izbliza.  LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.