Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 116117118119120 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako plesti grane krumpirka, više neznam što sam isplela i što je glavna grana. Sve je spetljano.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja ljepotica.
|
|
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slično se i meni dogodilo s preplitanjem grana krumpirka...tek sad ne znam što je gdje i što bih trebala uskoro rezati
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi jasno zašto mi prošlogodišnja hosta nije procvjetala, a onu koju sam u proljeće preselila iz Rijeke u Fužine da. Je li hostama paše selidba?
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Frida sad si me dala u brigu. Što treba odrezati , pretpostavljam vrhove biljke da bi se formiralo stabalce i grana?
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostić pored hostića, ima promjer bar jedan metar. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E dosta vam, ako pokažem sve što će mi ostati
|
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hosti se vjerojatno Fužine više svidjaju išla ona u turizam pa je morala se pokazati
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš Lora to mi nije bilo ni na kraj pameti.
Ovu bi trebala trampiti za tvoju, nadam se da ti se sviđa |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali ipak moram pokazati što sam prije par minuta slikala. Sve je dao od sebe
|
|
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ne znam ni ja ..nisam se još upuštala u takvo što, ali sad bih trebala,a negdje sam pročitala savjet da ga se može slobodno rezuckati jer onda još i bolje izbijaju nove grane, a cvjeta ionako na vrhovima grana...sad cu cekati da ocvjeta pa cu ga probati rezati...inače je bio mala, mala reznica od svega 10ak cm...
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kako si je ukorijenila Fridica, mislim što si radila? Je si li koristila foliju i hormon za zakorijeniti?
Imam par molbi za taj cvijet, pa kako budu prilike da ukorjenjujem ću i raditi, a bez da si unakazim biljku. Hvala na savjetima Frida |
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obećala sam da ćeš dobiti, a ja obećanja ispunjavam........samo da popadaju listovi i onda se dijeli....Koliko znam ima 4 interesenata.....a i paeoniu tj božur trebale bi doći sa korijenkom da si iskopate, alat imam pa neće
biti problema....sad kada bude mokro i vlažno, javite se i dodjite bit će lakše je izvući iz zemlje.......ajme kako sam ja neozbiljno pokvareno stvorenje tjeram vas da same biljku vadite iz zemlje
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam tri reznice i stavila sam ih u vlažnu zemlju te pokrila najlon vrećicom ( za zamrzavanje)...tako su stajale dok nisu potjerale nove listiće...onda sam skinula vrećicu ( biljčice su bile u boravku, ne vani jer je bila jesen)...od tri ostala mi jedna koja je preživila i sad je oko metar i nešto visoka...ali nije mi baš bujna ni lijepo formirana...a to sve iz straha za njen život..trebala sam je orezivati i prije...možete je vidjeti na slikama Fridinog cvijeća na balkonima...
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostići pored hoste izgledaju odlično...ali kaktus je ,zbilja je predivan,toliko cvijeta...!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas vauuuuu...kaktus i naavno da sam i ja vidila ostice
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica ne brini imam ja mišića za kopanje.
Frida hvala na informaciji pokušat ću i ja tako zakorijeniti jednoj našoj curi krumpirka Hvala Željka nisam ga zaljevala cijelu zimu od 10. do 4. mjeseca i to je rezultat Hvala Gio Cure hvala na šetnji kroz vrt, pohvalama, savjetima pozivu na kopanje |
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od onog sirotog krumpirka češ kidati reznice? Majko moja, pusti ga da živi. Ako baš hoćeš ukorjenjivati - dođi po naramak reznica kod mene! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Planiram se zaletiti do tebe, ne znam kad ti je zgodno.
Znaš kaj nemoj mi vrijeđati krumpirka on je za mene gorostas, s obzirom kakav mi je ricinus Ima jedna donja grana koja je višak pa ću nju pokušati, nekvari mi vrtlarski doživljaj. Uzet ću od tebe za mamu i susjedu ( ko kobac mi dahće oko biljaka). |
|
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus/i su super tako rascvjetani. Krumpirko je isti super kao i ostale biljke u vrtu!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 116117118119120 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |