Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 165>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 19:53
Joooj,kak su slatki ti adeniumi kad niču.Ne sekiraj se kaj ih je par istrunulo,teško je pogoditi pravu količinu vlage,kad bumo sijali deseti put,vjerojatno ne bumo imali tih problema.Samo nek lijepo rastu ti kaj su nikli,i super!A bugica je prekrasne boje,gdje ju držiš kad još cvate?
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:49
draga moja samo neka one narastu znati ću ja što sa njima smile127ima dragih ljudi koji ih još nemaju smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:41
Pa bungica u punom cvatu, cvjeće ti je prekrasno. Želim da ti se svaka sjemenka primi i da ne znaš što ćeš sa silnim biljčicama.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:35
flavia LOL znala sam da znaš o kojoj se biljci radi smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:33
hoya, baka, niho hvala na posjeti smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 17:14
ma prekrasno -svaka čast ali orhideje su me oduševile -------krasne
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 16:53
Aaa...znam za forziciju...samo nisam znala da se zove još i žuta vrba...ja sam čula nazive žutika i forzicija...sad sam opet malo pametnija za jedan naziv.  Čula sam, da kad procvatu forzicije na proljeće, da onda više nema opasnosti od jakoga mraza....neznam kako bi sad protumačili ovu preuranjenu cvatnju....LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 16:38
Koliko vas to ima prave rasadnike?Wink
Ali ti očito imaš čarobnu ruku, kad ti toliko cvjetaju i orhideje i bugica a eto i žuta vrba!ClapClapClap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 16:25
Danas sam još morala doći i kod tebe da obiđem sve rasadnike adeniuma.
Baš ste mi napravile gušte da nešto sijem. Samo moram smisliti što.
Opet ću ponoviti prošlu zimu kad sam stajala iznad posijanih sjemenki sa povećalom i čačkalicama u rukama  
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 16:10
žuta vrba ili forzicija cvijeta u proljeće sigurna sam da znaš koja je to biljka ima je u svakom dvorištu i u rano proljeće se sve žuti od nje, samo je ova uranila LOL
da i ja ne volim škrtice, a vidiš kako mi sve iskoristimo Wink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 15:58
ajd fala bogu da ima neka korist od njih kad se žena tako teško od njih rastala....smile96...što mrzim škrte ljude..smile96
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 15:56
hehe u pravu si vidiš kako su dobro došle smile96
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 15:52
Wow Bromi..*cmoka*%20-%20cmoka%20-%20smajliji..plastenik je super! Odlično što bebe napreduju. Baš je veselo kad skakućemo oko njih! Baš je dobra ta naša Rain kad nas je tako razveselila sa sjemenkicama!

Wow...bugica..predivna...moja crvena isto pomalo cvate...ali ni izbliza tako bujno kao tvoja narančasta. Moja/tvoja narančasta se super drži. Nadam se da će tako i do proljeća!
Orhideje....predivne...i kod mene slična situacija...tu i tamo koji cvijetak, ali ima dosta pupoljaka koji bi se trebali uskoro otvoriti. Ciklame su krasne, a bome i žuta vrba....nešto neznam koja je to biljka. Baš je lijepa. Jel sad cvate "redovno" ili se zabunila malo?

nego...ovo...

..mi nešto poznato...podsjeća me na moj "razgovor ugodni" s prodavačicom visećih maćuhica.....smile96
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 15:42
orhideje su istjerale dosta cvijetnih grana a za sada ima tek nekoliko cvijetova

još uvijek cvijeta ciklama

baš kao i bugenvilija

cvijeta i žuta vrba

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 15:28
drage moje da vam pokažem čime se ja zanimam već pet dana....
zahvaljujuči našoj Rain....puno hvala smile79....dobila sam sjemenke adeniuma i posijala ih...to je izgledalo ovako

to nije torta nego mini plastenik

ovdje se već naziru moje bebice

nažalost nekoliko je istrunulo, nadam se da će ostale još niknuti
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 10:17
Znači i moja nije samo ružna i ćelava ------ali moja ima mladi listića pusta 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 10:15
Bromi videla sam novi drvored,pa kucno c.,ma svasta,al Cezar kako pozira je vauuu,moj Nero nije tako miran,ni u snu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:51
Bugica je takve boje da se mora oporaviti, pa i moja je oćelavila- neka čekamo proljeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:33
Interesantna je boja bugenvilie Clap i još cvjeta stvarno nevjerojatno, kod mene u mjestu sam vidjela puno ovih novijih boja koje su procvjetale.
život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 09:13
Lijepa ti je ova bugica.
Baš mi je drago da se ta mediteranska biljka lijepo udomačila u našim krajevima da svi uživamo u njezinoj ljepoti .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,207 sekundi.