Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 165> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joooj,kak su slatki ti adeniumi kad niču.Ne sekiraj se kaj ih je par istrunulo,teško je pogoditi pravu količinu vlage,kad bumo sijali deseti put,vjerojatno ne bumo imali tih problema.Samo nek lijepo rastu ti kaj su nikli,i super!A bugica je prekrasne boje,gdje ju držiš kad još cvate?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja samo neka one narastu znati ću ja što sa njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa bungica u punom cvatu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
flavia
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya, baka, niho hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasno -svaka čast ali orhideje su me oduševile -------krasne
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Aaa...znam za forziciju...samo nisam znala da se zove još i žuta vrba...ja sam čula nazive žutika i forzicija...sad sam opet malo pametnija za jedan naziv. Čula sam, da kad procvatu forzicije na proljeće, da onda više nema opasnosti od jakoga mraza....neznam kako bi sad protumačili ovu preuranjenu cvatnju....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko vas to ima prave rasadnike?
![]() Ali ti očito imaš čarobnu ruku, kad ti toliko cvjetaju i orhideje i bugica a eto i žuta vrba!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas sam još morala doći i kod tebe da obiđem sve rasadnike adeniuma.
Baš ste mi napravile gušte da nešto sijem. Samo moram smisliti što.
Opet ću ponoviti prošlu zimu kad sam stajala iznad posijanih sjemenki sa povećalom i čačkalicama u rukama
|
|
![]() |
|
žuta vrba ili forzicija cvijeta u proljeće sigurna sam da znaš koja je to biljka ima je u svakom dvorištu i u rano proljeće se sve žuti od nje, samo je ova uranila
![]() da i ja ne volim škrtice, a vidiš kako mi sve iskoristimo ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
ajd fala bogu da ima neka korist od njih kad se žena tako teško od njih rastala....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehe u pravu si vidiš kako su dobro došle
![]() |
|
![]() |
|
Wow Bromi..
![]() Wow...bugica..predivna...moja crvena isto pomalo cvate...ali ni izbliza tako bujno kao tvoja narančasta. Moja/tvoja narančasta se super drži. Nadam se da će tako i do proljeća!
Orhideje....predivne...i kod mene slična situacija...tu i tamo koji cvijetak, ali ima dosta pupoljaka koji bi se trebali uskoro otvoriti. Ciklame su krasne, a bome i žuta vrba....nešto neznam koja je to biljka. Baš je lijepa. Jel sad cvate "redovno" ili se zabunila malo?
nego...ovo...
![]() ..mi nešto poznato...podsjeća me na moj "razgovor ugodni" s prodavačicom visećih maćuhica.....
![]() |
|
![]() |
|
orhideje su istjerale dosta cvijetnih grana a za sada ima tek nekoliko cvijetova
![]() ![]() ![]() ![]() još uvijek cvijeta ciklama ![]() baš kao i bugenvilija ![]() ![]() ![]() cvijeta i žuta vrba ![]() |
|
![]() |
|
drage moje da vam pokažem čime se ja zanimam već pet dana....
zahvaljujuči našoj Rain....puno hvala ![]() ![]() to nije torta nego mini plastenik ![]() ![]() ovdje se već naziru moje bebice ![]() ![]() ![]() nažalost nekoliko je istrunulo, nadam se da će ostale još niknuti |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Znači i moja nije samo ružna i ćelava -----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bromi videla sam novi drvored,pa kucno c.,ma svasta,al Cezar kako pozira je vauuu,moj Nero nije tako miran,ni u snu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bugica je takve boje da se mora oporaviti, pa i moja je oćelavila- neka čekamo proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Interesantna je boja bugenvilie
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa ti je ova bugica.
Baš mi je drago da se ta mediteranska biljka lijepo udomačila u našim krajevima da svi uživamo u njezinoj ljepoti ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |