Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 152> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasnih biljaka imaš na balkončeku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hehehe, hvala draga Ana...Držislav je već sada zbunjen našom ljepotom, a kaj bu tek nakon tretmana
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
već vam dugo nisam pokazala žardinjere pred mojom zgradom: u donjoj se momentalno zlate oenothere:
ovo je gornja: jednogodišnji kokotić: ![]() ![]()
jednogodišnji iberis: ![]()
![]() heuchera, mama od svih onih koje sam vam mnogima podijelila: i crvena gaillardija, Burgunderica: |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Na žalost ne vidim ih
|
|
![]() |
|
iza zgrade se jedna žardinjera nalazi ispod balkona, tu sam počela saditi viškove čuvarkuća, a u donjoj sam posadila visoke žute gaillardije i cosmose: ![]() prvi cvijet cosmosa, zagušen od gaillardie: |
|
zagreb |
|
![]() |
|
gvinejka me jutros dočekala potpuno rascvjetana:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno je sve
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
blago tvojim susjedima, kad te imaju da im tako ulijepšaš ulaz. Nadam se da to znaju cijeniti. Krasne su gužvovite žardinjere
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
takav iberis si meni poslala sjeme :))
u tebe sve prije procvjetalo nego u mene,moji echimenesi jos male bebe a tvoji cvatu,ni cosmos mi jos nije procvjeto |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
oprosti na zabuni, draga, već imam u teglici bijeli pripremljen za tebe
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
imam ja bijeli alisium za sad mi je to dovoljno ...iberis mi previsoko raste ,ovaj od tebe mi bas izrasto,ne uklapa se u moje teglice od crijepa ..hvala ti na ponudi ,a onaj nek stoji sviđa mi se boja pa ću sakupit sjeme i posijat ga u gredicu ,jako je lijep
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
baš si lijepo iskombinirala biljke, pravi vrt u malom prostoru
![]() i ja mislim ko belica da bi susjedi trebali biti sretni što te imaju |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja volim gužvu! prekrasne su žardinjere, lijepe i uredne. valjda su susjedi sretni!
prekrasan jutarnji pozdrav si dobila, divna je! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
evo zašto sam rekla da žardinjere nisu usklađene stilom...moja susjeda uređuje ove dvije, točno ispod svojeg prozora, njoj se tako sviđa i nije na meni da joj to osporavam:
![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ma dok sam vidjela žardinjere znala sam da to uređuje naša Sara.Tvoje lijepe biljčice rastu svuda pa i u mom vrtu.To mi je posebno drago jer onda se uvijek sjetim onog tko mi je to dao.Meni se više sviđaju tvoje žardinjere,ali naravno o ukusima se ne raspravlja jer će se sigurno netko odlučiti za susjedine.
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Stvarno imaš zelene ruke, draga Sara!
Redovito navratim u tvoj vrt i divim se primjercima koje imaš, stvarno zavidna kolekcija i uvijek, za mene, nešto novo- sad me obuševio Beloperone! I jedno pitanjce- jesam li dobro vidjela patuljasti javor u teglici, jel on to na zakorjenjivanju ili...? Davno sam čula da se on samo cjepljenjem na neki vulgaris javor može uzgojiti, al ako može i reznicom, odmah grabim škare i na posao! ![]() Veliki pozdrav! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
meni osobno se više sviđa tvoj stil uređenja žardinjera!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Sjedila ja kod tih zardinjera ,kad smo isli u Zagorje ,i pretpostavljala sam da to ti uredjujes al zaboravila pitat ...I da slazem se s Antonijom tvoj stil je daleko bolji ...
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |