Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:34
Za moje drage šetače. Evo ubrane prve mandarine iz našega južnog vrta.  Mandarine posađene (300 kom) ovoga proljeća i jednu smo pustili da donese prvi rod ( ostali plodovi su maknuti  da ne crpe mlade sadnice)...

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:30
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:28
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:27
Danas me razveselio i ovaj cvijetić:   asarina purpusi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 09:05
Još neki cvijetić iz moga vrta....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:46
Mira K,smile71 pozdravljam te u mome vrtu.Nisam baš jako dobro ali nekako ide na bolje . Ne smijem još raditi teške stvari ali sada oko cvijeća s malom kanticom za polijevanje nekako  ide. Žao mi je što se sada mora sve seliti u podrum a tako puno ima pupova na brugmansijama i još neke biljke su spremne na cvjetanje koje su kiša i hladnoća zaustavile.Ona datura  mi raste u posudi i preživjela je od prošle godine zimu u podrumu a sada ću ju posaditi u vrt  pa kako joj bude.Imam dosta toga što trebam spremiti. Dobro pazim da mi unučica ne dira cvijeće a sluša kada joj kažemo da ne dira i to za sada poštuje....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:03
Milice vidim da si dobro i da ti je vrt dobro, puno cvijeća, noviteta... Cassia mi je divna!
Ja bih rekla da je ona bijela ipak datura i njoj vise cvjetovi.U početku su gore a kasnije se ipak spuste. I moja je preživjela vani, čak sam je iščupala na jednom mjestu ali ona nikla iz malog korjenčića. Pazi, ona spada u otrovne...
smile79
Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2013 u 22:19
Mali kaktus,smile71hvala ti na šetnjici po mome vrtu..... Šteta što je zahladilo  pa će vrtovi po malo zaspati ......
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2013 u 21:02
I ja prošetala tvojim lijepim vrtomTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:50
Aralija,smile71Dobro mi došla. Kiša skoro cijeli dan pada i pomalo je zahladilo. Moje biljčice se ne daju. Zalijevala sam 2 puta dnevno ali nije im koristilo kao sada kiša.  Dosta ih je napupano  ali nisam sigurna da li će uspjeti otvoriti svi cvjetove prije unošenja u podrum.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:43
U ovu već jesenjsku noć( iako je kod nas još toplo sve u je još širom otvoreno) šetam kontinentalnim vrtovima, kod tebe je sve još rascjetano i ne osjeća se jesen i neka još potraje da se možemo diviti tvojim penjačicma koje  su u punom sjaju i svemu onome koje kišica pomalo natapasmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:20
Arim,smile71 pozdravljam te u mome vrtu. Ovi žuti cvijetići su  casia floribunda.To sam sjeme dobila od nekoga sa foruma ali više ne znam od koga.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 19:29
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Jsenska kiša pomalo natapa  moje dvorište. Sada će valjda konačno zatvoriti pukotine u zemlji a neki cvijetići me razveseliše u ovaj kišni dan......

Milice koja je ovo prekrasna cvijetnica?Žuto,obožavam žuto :)
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 13:10
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 13:08
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 13:06
Jsenska kiša pomalo natapa  moje dvorište. Sada će valjda konačno zatvoriti pukotine u zemlji a neki cvijetići me razveseliše u ovaj kišni dan......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 09:27
Anabistrica, smile71dobro mi došla. Slakovi i mene oduševljavaju. Vidjela sam još nekih na slikama ali  ne znam kako doći do njih ali možda jednog dana.......

Leona,smile71dobro došla u moj vrt. Kiša je pomogla da se sve oporavi.Ako si vidjela rascvjetani calistemon , onda da ti kažem da imam dva ali oni rastu u mome  "južnom vrtu" a taj vrt se nalazi na jugu, blizu albanske granice a tamo je toplo i skoro da nema minusa pa može sve rasti vani. Imam jedan mali u posudi koji sam  odgojila iz sjemena   a on raste u mome slavonskom vrtu i svake zime ga unosim u podrum, Imam ga oko 2 - 3 godine ali nije još cvjetao. Mislim da bih ga morala premjestiti u veću posudu ali za sada mi je važno da ojača i da preživi zimu.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 07:32
Milice,uzivala sam u setnji tvojim vrtom,sve je tako lepo zdravo bujno i raznovrsno....pravi praznik za oci i dusu.
Gledam tvoj KalistemonShocked   stvarno prelep,jel kod tebe prezimi napolju,ja imam mlade ali nikako nisam sigurna sta sa njima,ako te ne mrzi licno iskustvo je za mene dragocenije nego bilo kakav odgovor na netu.smile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 23:56
Sve ti je lijepo ali slakovi su naj, naj ... Nisam ni znala da ima takvih neobičnih slakova.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:12
Miska, dobro došla u moj vrt. Bilo je kiše ovih dana pa je sve počelo rasti a ovi bijeli cvijetići su anemone......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.