Katružin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 37> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene je nesto slicno bilo prosle godine,tako da te shvatam ,i tacno si rekla da ces cvece kupiti,a voce i povrtnjak je stvarno tesko obnoviti.
i hoya je bas dobro rekla "Svo zlo s tim" |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža prvo sam gledala tvoje lijepo cvijeće: ruže, bugenviliju božure... i onda dođem do slika katastrofe.
Skoro sam se rasplakala!!! Strašno je gledati kako ti se pred očima uništava sav trud koji si uložila u svoj vrt.
Ali samo si reci : Bogu hvala, svi smo živi...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja baš mi je žao tvoga divnog cvijeća, ali mi mo tu i ako ti ikako mogu pomoći javi se da ti pošaljem nešto od moga cvijeća da malo umanjim bol za svim divnim ružama,božurima.....
nadam se da će uskoro biti ovako |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, kad čovjek samo gleda ove slike, naježi se od muke, a kamoli kad se takvo nešto dogodi....ali tu pomoći nema...to je priroda i protiv nje se čovjek ne može boriti. Ostaje se samo nadati da će se dio bilja ipak oporaviti i da šteta ipak neće biti toliko velika koliko se sada čini!
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, no ja se ni ne sekiram previše, jer to što je, ne mogu promijeniti ,a ionako su mi svi govorili da imam preveliki vrt , nešto će ostati, nešto ću dosaditi ,ma bit će dovoljno!
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža žao mi je šta te strefilo, izgleda da je sve uništeno, no kako ti sama kažeš "fala Bogu da kući nije ništa", nadam da će priroda kako je uništila tako bar nešto i popraviti.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prestrašno katružo! Priroda ponekad se pregrubo našali.............
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža, ovo je katastrofa, baš mi je žao. Vratila sam se par stranica unatrag do 1.6. kada je povrtnjak izgledao kao iz reklama za zdravo i prirodno, domaće...., a danas jad i bijeda .
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam ti ponuditi jedno široko rame za plakanje no vidim da si genijalka i prihvatila nepromjenjivo i ne kukaš. Cijelo vrijeme od kad sam na Forumu uspoređujem kako je bilo kad sam prvi puta nešto radila, kad sam prvi puta nešto vidjela i sviđa mi se ta mogućnost uspoređivanja, vraćanja u poršlost, ma ne sviđala mi se do danas. Danas kad sam ponovno pogledala tu strahotu od prirodnog bijesa u tvom vrtu, pa onda pomislila kako je sve oko tebe takvo odlučila sam da to više ne gledam jer je prestrašno, mene boli srce i kao što društvo veli - suze same teku. Šaljem t jedan veeeeliki zagrljaj!
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katruža....šta reči na ovako nešto, koliko trude, koliko muke i veselja nad tim divnim biljkama uništeno u trenu.....šta god da kažem nemože opisati tu strahotu...vidim da se odlično držiš iako bi ja osobno plakala kao da me neko kolje...nadam se da će priroda ovaj put pokazati svoju dobru ćud i omogućiti barem vrtu da se oporavi...držim fige da sve do jedne biljke da sve od sebe i iznenadi te snagom svoje ljepote
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
strašno. šta drugo reći. kod mene je tuča bila 30.04. bilo je štete al ne velike kad nije još ništ praf u vrtu ni izašlo ni izraslo. ali ovo... za plakati... i dobro veliš; ne dao Bog večeg zla
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža vidjela sam što je sve učinjeno - strašno, to je ono ružno lice prirode, no uopće ne sumnjam da će tvoj vrt opet izgledati kao prije - nema druge - život je vječna borba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katruža stvarno je potuklo uzasno....nemogu vjerovati koje nevrijeme... samo se ti drzi,bitno da je kuca ok...uzas je za sav trud koji si ulozila al nazalost priroda moze biti itekako okrutna... ako mozemo pomoci cemo ti...
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno grozno...ja stvarno imam sreće što me ovakva katastrofa uvijek nekako izbjegne...ono što mi je grom učinio financijsku štetu nije mu uopće previše boljelo, niti mi nije sad previše toga uništilo, ali da mi se desi što se kod tebe desilo....e to bi me jako boljelo
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala sam na TV i odmah sam pomislila da li je nekome od forumaša tuča uništila vrt i evo čitam i gledam kako je kod tebe bilo. Nećeš vjerovati, ali kod mene je prije tri godine bilo jako slično usred ljeta, kraj 8 mj., trajalo je dobrih 12 minuta, što je jako puno, a trava je pobjelila. Kad se sve smirilo, samo sam otkinula ono što je oštećeno i veliki dio se sam obnovio. Želim ti da se što prije vrati onaj stari sjaj vrta.
|
|
život je more
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemožemo ni zamisliti što sve priroda može uraditi, ali vidi se da je katruža prihvatila to onak - kak treba: što je tu je - tu si nemožeš pomoći ali ispraviti se da i zato samo naprijed u nove radove i prkositi ovoj lošoj strani prirode
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si se trudila i naradila da ti vrt i povrtnjak izgledaju predivno, i sad sve ode...stvarno šteta...
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno srašno,drž se draga. Baš prije par dana se moj brat vozio kroz Međimurje i veli da vidiš koja ljepota sve obrađeno,sve milina za gledat i gle sad zakaj se tuča morala baš tam zasipat |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koja šteta ali možda se ipak još nešto od toga da spasiti ili se oporavi
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo se javljam s distancom od nekoliko dana. Kad sam prvi puta pogledala fotografije nereda i štete koje je učinilo nevrijeme tvom vrtu i voćnjaku zanijemila sam. Nisam ti mogla ni znala napisati utjehu, svjesna da je šteta velika, da je besmisleno jadikovati, već da se samo tužno može zaključiti da je vrijeme postalo nepredvidivo, a da prognoza odluja znači nedaće od kojih se strepi.
Žao mi je zbog sviju čiji su vrtovi, polja, vinogradi nastradali kao i tvoj, koji su pretrpjeli štetu, čiji su trud i muka uništeni vjetrom i tučom. |
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |