Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 113> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaj se desava, kakve bebe, kakvo vino, kakva colinarkaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
viš kak se lako čovjek pogubi ak zgiba na 5 min
![]() kod mene bebe više ne igraju, vino uvijek prolazi, a za coolinariku je hippy pitala dal ima tamo jedna slika...
eto, draga, da se lakše snađeš
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ok, bebe kod mene-jok vise
vino-o da
colinarka...ne znem odgovor....
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Joj draga i ja bi u Beč na kuhano vino...a za ovo " nakon 9 mjeseci" me nije strah...osigurana butiga ![]() |
||
![]() |
||
|
hihihihihihiiiiiiiiiii....a daj ti nama objasni toi osiguranje....pls
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Joj draga i ja bi u Beč na kuhano vino...a za ovo " nakon 9 mjeseci" me nije strah......plivači dobili zabranu izlaska ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jadniiiiiiiiiiiiiiiiii maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
aha baš su jadni ![]() |
||
![]() |
||
|
ihihihihihihiiiiiiiiiiii luda si naskroz
|
||
![]() |
||
|
Moram biti...kad se družim s tobom...pa i ovak samo virtualno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
nje nje nje njeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() ![]() btw, da ne bi bilo zabune, i ja imam sina, ali moj naravno ne bu takav
![]() ![]() ko ni vaši vjerojatno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jejeje, i ja si mislim, moj bu pravi princ, drag, lijep, pazljiv, mio, radisan i na kraju bogat
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
To bih i ja htjela svome sinu!!!
Ah, zaboravila sam i da si nađe super ženu s kojom ću se i ja super slagati...mada mi se to čini kao nemoguća misija....
Mislim sve to iskomponirati...
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
tamo me ignoriraju pa ću pitat ovdje....ženske kad ćemo mi organizirati neko kolektivno druženje??
|
||
![]() |
||
|
Draga...to mi sve više sliči na scenarij nekog SF-a ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
da...i meni se čini da su moje želje često puta SF
![]() ![]() a za druženje prvi put čujem...ko to organizira?
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga ak ti ovdje obećaš da buš došla na to druženje JA ostvljam sve ( posao, muža, decu, decoupage ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Djevojčice....ajmo se dogovarati.... ...evo ja bum odmah rekla da meni paše tek tam posle Božića jer dotada, himna mi je J.Lisac ( sa malo izmjenjenim tekstom )....Ovaj mjesec sam LUDA....neznaju kaj hoćeju...pa mene daviju...tra la la la ![]() |
||
![]() |
||
|
moze,ja sam za
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |