Saara - radovi |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 56> |
Korisnik | |
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će ribe!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je predivna...kakva je to boja na kutiji?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miješane su 2 akrilne. Maslinasta i ivory
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedne kutije
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saara, prekrasno
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to ashedene-ova salveta. Izgledale su mi dosta tamne pa ih nisam kupila ( a cijena u nebesa) ali sada vidim da si ih iskoristila najbolje moguće. Kutija je pic pic
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj sara, predivne su kutijice, ružice su krasne i savršeno zaljepljene. Odlično!!!!!!
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene poklopac podsjeća na vilerove (ne znam kako se piše) goblene, a zna se da su oni uvijek bili neprocjenjivi!!!!
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne kutice,baš su posebne
|
|
meni je super u životu
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su,da se nezna koja je ljepsa,prekrasneeeee..
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastično !!!
|
|
ANĐELKA
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam vrlo. Salvetu sam dobila tako da ne znam koja je. Dobila sam ovu nijansu i jednu više zeleno, pa ću pokušat nešto i s njom
|
|
sarah
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme,kakve kutije,prekrasne su!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaja,kutijica,fenimenalno!
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekrasno, al ona kutiica s prve strane me uvijek ubode u oko!
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedna nova koja sutra ide na rođendan i koja je trebala bit drugačija, ali eto
|
|
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle, Saara, ovo je nešto jako posebno, divna je kutija. Ideja je divna. Daj mi reci kako si napravila ovaj otisak dlana? Čini se kao da je stvarno otisak, ali malo me zbunjuje slika. Izrezala si otisak ili si na njega prilijepila nešto? Tekst je pisan onim tankim, tankim pinelom?
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obojala sam ruku, onda sam na to lijepila rižin papir. A tekst je pisan s kistom s kojeg sam ošišala sve osim 2 dlake. Ako imaš strpljenja provaj i hvala ti
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično - odlično, i ona sa ružicama i ova sa rukom. Ona je baš drugačija od svih kako ih mi obično radimo.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orginalno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |