Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Korisnik | ||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
dada zamisao ti je odlicna ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Danas sam pronašla jedan "lavanda" rad...napravila sam ga prije par mjeseci...Negdje sam već napisala da sam obojala hodnik u lavanda - bež boji i taman će mi ovo platno dobro doći...
![]() Moram se pohvaliti svojim mackanjem po zidovima, a usput možete pogledati još jedan noviji rad na zidu...one ruže ću skinuti...nekako se ne uklapaju, ali za sada ostaju tu, dok ne smislim čime ću ih zamijeniti. ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Sjajna si dekoraterka prostora, hodnik je odlično ispao, a s dekoracijama vlastite izrade dobio je još bolju dimenziju....slika fenomenalnog motiva odlično će se uklopiti....sve pohvale
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Dada ...stvarno...svaka ti čast...ovo izgleda jako dobro
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Dada što se tiće ruža ...ovako na bijeloj podlozi bez dodavanja pitorica i ostalog. Imaš pravo neka ostanu, ali osobno smatram da bi super izgledale da ih staviš na neki tamni zid...onda bi došle do izražaja...
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
ma nema tu frke za tebe...nemoš ti propast..u krajnjem slučaju radiš ko pitur..sjajno ti je zid ispao vrlo profesionalno..
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Hvala svima!
I ja isto mislim, a ruže su tu samo privremeno, kao što sam napisala.
Imam jedan stari smeđi ormar za cipele i još stariju drvenu kutiju...kad njih obojam i ukrasim, fotkat ću i drugi dio hodnika...naravno, nadam se da će dobro ispasti, ali ako i ne ispadne, svejedno ću staviti sliku. |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Pa ti si to sredila bolje nego koji maler,i slikica se bude super uklopila..a ormarić i kutija budu sigurno ispali odlično.
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
sad znam koga ću pitat za savjet za uređenje
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
predivno........kombinacija boja na zidu....feeeeenomenalna.......kvadri su ti super
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Danas smo imale malu decoupage radionicu...mama, sestra i ja. Njih dvije su prvi puta radile salvetnu tehniku, a ja sam prvi puta radila na staklu...
mamin rad ![]() sekin rad ![]() ![]() moj rad ![]() Bilo je to ugodno druženje... |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
pa bogme je kad imaju učit od majstorice
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Ooooh, što volim radionice
![]() ![]() ![]() ![]() ????prvi put na staklu???
|
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Lijepo druženje i radovi još ljepši!!!!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ugodno i kreativno druženje! Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Nema veće sreče ...nego kad s osobama koje voliš radiš stvari koje voliš....bravo drage moje.
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Dobra si ti učiteljica,radovi su im ispali odlični i super je kaj imaš sa kim to raditi...da bar ja mogu to radit sa svojom sestrom,ali nju to ne zanima,lakše joj je naručiti kaj hoće.
|
||
![]() |
||
|
Posudim ti ja svoju sestru...onako, na par dana ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |