I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su ti odlični,ali dajte mi objasnite kaj je to pitar?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
To je ona posuda u koju ide cvijeće, možda je tegla drugi naziv?
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
moja košara
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš su predivna!!!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja to zovem "ono za kolače"
![]() |
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Bas je krasno ispalo "ono za tortu" :)
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ne znam šta je ljepše. ili "ono za kolače" ili stolice. Bravo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala i hvala još jednom na ovako lijepoj salveti, "ono za kolače" je čekalo baš nju...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovo postolje za kolače je fenomenalno,a i stolice... svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Super je oboje...ali stolice su mi preslatke
![]() Kak vi zovete tu biljku... taj motiv sa saleveta? ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
physalis - mjehurica
|
|
![]() |
|
Hvala otok, ja sam mislila da je to "puhalica"
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
....a ja si umislila da je " pušina " ili tak nekak ![]() |
|
![]() |
|
physalis - pušina, puhalica,...pa bile smo "blizu" i jedna i druga...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čula sam da "ono za kolače" neki zovu "auzac" što je vjerojatno neka izopačena izvedenica iz njemačkog: aussetzen = izložiti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ej, a stolice su, kao uostalom i auzac, famozne. |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne stolice,a i ono za kolače.
Izzy i ja bi rado susjedima na tavane.Rekao mi je mm da susjedi imaju stari kredenc,ali da ga oni koriste u nekakvoj kleti...a, ja bi tako rado da mi ga daju,makar da ga sredim,malo šmirglam,farbam... Donijela sam i od kolegice sa posla stari stol od singerice,bio je u užasnom stanju,ali sam ga super sredila i sad na njemu imam mašinu. |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Stolice...zakon
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |