DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 86> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka pa to je ispalo famozno renoviranje stare zdjele, volila bi je imati tako prelipo dotjeranu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo doslovce izgleda jestivo!!! Divno!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma vidi ti te zdjele..odmah bi trečnje iz njih sa zadovoljstvom pojela..onako i sa košticama...odlično
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je baš za sezonu trešanja koje će nadam se uskoro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Bas su krasne zdjele :)
I bas sam se zaželjela trešanja kad sam ih vijdela :) Krasno! |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Zdjela ti je super ..... samo je još treba napuniti trešnjama
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Hoću i ja trešnjica....baš je slatka...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Preslatka zdjelica i bez trešanja,a tek sa trešnjama
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ajme zdijele,prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
e stvarno... toliko smo zaokupljene salvetama, a ti si prva radila stalak za salvete. zašto se toga nije nitko sjetio?
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasno izgleda, ali ne kužim čemu služi
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa da drži salvete....
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prelijepo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Stvarno je predivan!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Angie, suncokreti su ti divno ispali! Upravo mi žao dođe kad ga staviš u funkciju jer onda salvete pokriju taj krasan motiv!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
anđelka, koje ljepilo se koristi za to ljepljenje salveta? sve ovo je jako, jako, jako krasno! pa ženo jal ti to prodaješ šta ? to pod hitno treba unovčiti!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Postoji posebno ljepilo za salvete ART POSCH mislim da se tako piše, ali cure dosta koriste i obično ljepilo za tapete. Ja osobno nisam probala, a ovo ljepislo za salvete imaš u CHEMACU; LUMOSU i najvjerojatnije u ostalim malim HOBBY dućanima koji imaju pribor za decoupage tehniku. Inače što se prodaje tiče, ne znam gdje bi mogla takvo što prodati. I još hvala na pohvalama!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovaj stalak ti je baš fora, nisam nikad vidjela takav, suncokreti ispali odlično...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |