lula |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 49> |
Korisnik | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslinova boca je predivna! a i podmetači isto (jesam dobro napisala? to jesu podmetači?)
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi dobro si napisala....
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, prekrasno. Najoduševljenija sam bocom. Jako mi se sviđa
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ljepo
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep rad....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je lijepo i jako dražesno, ali ova posljdnja slikica je bez premca...ona je najbolja, najslađa i zaista lijepa uspomena....svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slazem se na natasom, jako lijepa uspoomena...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super...blago se teti...
ovi podmetači su mi super ideja...
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala...Nataša i Goga....istina je ...da sam jako razveselila svoju kćer, koja je bila jako važna jer je odnjela nešto posebno svojoj teti u vrtić. Da ste joj samo vidjel osmijeh, jer nisam zaboravila napraviti.....
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona slika što je kod tvojih mi je tako jednostavna i jako lijepa. virujem da se kćer jako razveselila. ipak je svojoj teti iz vrtića odnila prekrasan poklon, za koju virujem da se također jako razveselila kad je dobila poklon.
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orca, more...hvala....
I teta se razveselila, a moja curica je bila ponosna ko puran.
More...ona slika kod mojih ti je dio ograde. tati je ostalo i odpilo je komad. šteta je što ju je išao bojati nekakvom uljanom bojom, kao da je zaštiti od mora, bure itd....e mjestimično je ta boja probila tako da se vide crte....Poslije sam naučila kako i tome doskočiti, ali moja mama ju voli neda ništa dirati po njoj....
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni ove crte izgledaju kao da si ih baš namjerno napravila,a zadnja slikica....stvarno jedna predivna uspomena!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boca za maslinovo ulje je stvarno "kraljica među bocama"!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem cure - boca je doista krasna, ali moram priznati da su mi i podlošci "legli" - ova moćna crvena boja i motivi mi savršeno idu zajedno!
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako me činite sretnom.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |