Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ja opet prošetala jer kod tebe se uvijek nešto novo vidi,makar i od prošle godine,ali slike su krasne.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod mene je bilo i na suncu i u hladu i dobro izgleda ali s obzirom da nije osjetljiv cvijet slobodno ga premjesti ako misliš da mu je previše sunca.
Ja sam imala nekoliko i vadila sam ih i kad je bila već veća biljka ali prije cvjetanja. Zaista nije zahtjevan.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
hvala....moram priznati da je meni to nekako jadno izgledalo proslo ljeto( zatekla posadjeno uz garazu kad smo je kupili)....mozda zato sto je stalno na udaru sunca...zao mi bilo pocupati i baciti jer tu planiram nesto drugo staviti (ruzu naravno
![]() kad je najbolje to vaditi i preseliti eventualno?....i naravno kako ga ima dosta imam i za dijeljenje, pa ako nekome treba....pp |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Moon, hvala, ja sam malo čitala na netu jer nisam o njemu ništa znala,
Monna to je sedum. Ovo na vrhovima mu počinju rasti cvjetovi koji će kasnije dobiti ružičastu boju. Preko zime ostanu samo suhe grane gdje su bili cvjetovi, lišće otpadne, a na proljeće počinje iz zemlje rasti novo lišće.
Bez problema ga u proljeće možeš podijeliti i presaditi. Podnosi sve uvjete i lijepo izgleda i u posudi.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ja bih molila da mi odgovorite sto je ovo ispod hortenzije, naime imam zasadjeno ispred garaze i nekako mi nije na dobrom mjestu, a ruku na srce nemam pojma sto je to...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće i fotke. Ovaj cvijetak ne može preživjeti vani, može onaj s bijelim cvijetom, kojeg zovu ptičje mlijeko |
|
![]() |
|
Dadinice, dobila sam ga na poklon .... znam da je kupljen u Kauflandu. Lijepo što si navratila. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ornitogalum dubium, mmmmmmmmmmm.... valjda ću ga i ja jednom "ukebati"! A jurim ga već duuugo.... (ovo ispada kao da cvijet ima noge,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jučer sam se ponovila u ovu ljepoticu.
To je dubium ili sunčeva zvijezda i iz porodice zumbula je samo što ne može preživjeti vani u vrtu preko zime. tek je počela cvjetati.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Hvala Mari, i tebi sretno Valentinovo
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sretan ti ovaj dan, kad sam već kod tebe u posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Camellia
S obzirom da sada nemam što pokazati jer je kod mene kiša i blato zadržat ću se još malo na prošlogodišnjim slikama
ova slika mi pokazuje svo savršenstvo prirode
Amarilis koji je u deset godina samo jednom cvao - ovo ljeto me oduševio svom svojom raskoši
a ovdje sam se tunkala cijelo ljeto
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće i slike u ovo kod mene snježno jutro.
![]() |
|
![]() |
|
Tačkaćice, dobrodošla i drago mi je da i ti uživaš u mom odabiru. Bucka...nemam takvu sliku a znaš zašto, svaki dan se otvarao drugi cvijet a zatvarao postojeći. Neznam da li to tako mora biti ali mi se svejedno sviđa njezin cvijet. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
A još da nađeš slike pasiflore svu u cvijetu, vidim puna je pupova. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Aralija, Carol
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pasiflora je prelijepa. Ponavljam Araliju, sarenilo - melem za oci.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
I neka se šareni jer ovo šarenilo je melem za oči , a posebno su mi upali u oči detaljčići pokraj cvijeća......predivno!!!!!!!!
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |