Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakvu kombinaciju za balkon planiram i ja za sljedeću godinu. Prekrasno je.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene je ovaj put odusevio balkon
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lantana,Semira i Gioiaa obožavam pelargonije.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetam i gledam tvoje sličice. Samo se smješkam i divim se. Zamišljam te kako se gegaš i uživaš u ovoj ljepoti.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Balkon
Ljiljani, pa one neobične kale (ja mislila da postoje samo bijele)... Slavonko, divojko, prekrasno!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekrasno.
Kale prave ljepotice, sve mi se više sviđaju. Koliko traje cvijet kala? Imam ukrasni grah, nedavno sam ga dobila. Je li on biljka penjačica? Tekoma mi ne napreduje. Napale je uši, to je pobijeđeno, pola je se osušilo i druga polovica ni makac |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasni grah je penjačica,jako brzo raste i penje se uz sve što dohvati.Cvjet mu je prekrasne boje.
Kod mene je tekoma postala kao korov,nikako je se riješiti,svekrva ju je prošle godine svuda zapelcala i sad ne mogu sve počupati koliko brzo izlazi iz zemlje.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informacijama.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonko, vrijedna ženo što svega ima kod tebe?! Bravo! Cvijeće za peticu!
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bergenia
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gladiole
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kane
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klorofitumi
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je prekrasno no gladiole su posebne
I mene baš zanima ta šarenolisna fuksija.Nisam takvu nikad vidjela.Ne moram ti ni reći da staviš sliku kad procvate
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Shasha
fuksija jako dugo ima pupove ali nikako da se otvore,a ja čekam i čekam.Sliku obavezno stavljam.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe kale
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |