mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka i Primavera,djevojke hvala i big,big pusa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare,mare vridnice jedna,kad uspijes toliko lipih stvari napravit..jesenska kutija mi je favorit,ludilo je..super mi je tvoje igranje bojama,za cistu desetku
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kaća
|
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je prekrasna ona kutija za vino koja me podsjeća na onu kutijicu u kojoj se dobije diploma na faksu, baš je lijepa
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo sve pohvale za tvoju produktivnost i nešto moram naglasiti a to je tvoja urednost. Što se tiće samih radova ostaje izbor po ukusima.Meni se dopao tanjur, boca za vino i jesenska kutijica...
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Charita i Lula hvala vam
Slažem se s tobom Lula i s tvojim izborom.Ostatle stvari su neselektivno postavljene.....i uopće nisu trebale ići van....ali na greškama se uči...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si vrijedna, svašta si napravila u zadnje vrijeme. Radovi su prekrasni. Stalno gledam u moj poklon i divim se. MM je oduševljen, ali kao muško htio je usuti rakiju. Ne ne , rekla sam mu da je to put do moje kuće i u moju kuću može samo domaći sok da sipa, da ne bi bilo
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko tako i treba,sad imaš svoju kućicu, svoju slobodicu.Dok ona od cigle ne bude gotova.....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne boce!
|
|
ANĐELKA
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare N svaki me dan tvoji radovi oduševljavaju iz početka. A tanjur, a boce ma prekrasno
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare N. boce su baš slatke!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage djevojčice
malo sam zaštekala s idejama i čekam inspiraciju ........
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boce su prekrasne,prva i zadnja
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehe Rosa to i jesu samo dvije boce ,ona s kućicom ima plavi cvijet s druge strane.Ma slikala sam skroz na brzinu a imam negdje i sliku sa strane gdje se vidi prelaz....
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolio novih i vrlo maštovitih radova...reciklaža plafonjere me posebno dojmila... svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam joj maznula dok je glavu okrenula Sad mi krasi novu komodicu.
|
|
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko dobro da te nije vidla pa imaš orginal kod sebe. Meni su boce jedna ljepša od druge.....
Mare jesi ti rekla da nemaš inspiracije? |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako dakle,meni se tu radi iza leđa.......ali ako je za novu komodu.....
Dorina nekako se čudno osjećam,radila bi,mackalai packala i uzmem salvete pa ih prevrćem,ne znam koju bi.....Pa sve ostavim sa strane,napravim pauzu i opet red salvete,red pauze.....
A ova boca je imala odmah svoju buduću vlasnicu i bilo je lakše smisliti ostatak.....
Da maznula mi dok nisam gledala!!!!....Danas moraš imati oči i na leđima....
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |