Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 48> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shasha, hvala ti od srca na predivnim salveticama !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@Felina & niki1984: jučer (ponedjeljak) sam vam poslala kuvertice...
@file: stigle salvetice, puno hvala ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nema na čemu cure,samo"mackajte"(meni nešto neide,nikak da uđem u formu
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
drage moje,
mislim da ste stvarno super ekipa i da je ok sto se tu na forumu pomaze, komentiraju radovi i razmjenuju salvete, mislim da je bit ovog foruma razmjena salveta na taj nacin da se BESPLATNO razmjenjuju salvete jer u svakom djelu Hrvatske nema svih za kupiti,a i nije isplativo kupiti cjeli paket salveta koji ne budemo potrošili, osobno mi smeta to što neki na ovom forumu prodaju svoje salvete, jasno mi je da neke su rijetke i skupe, ali one kojih je paket 8kn, pa da se po 2kn komad prodaje nije uredu, ne znam kako vama i tko ce se ljutit na ovaj post, ali ja sam u pocetku razmjenila s par ljudi salvete normalno bile su besplatne i jos sam ljudima stavila i druge koje sam imala doma ne samo one koje su trazili, nemoj te mislit da sam protiv nekoga i da imam novaca na bacanje samo mislim da prodaja nije uredu, jer mislim da ljudi zele kupiti da bi vjerovatno isli u hobby ducane i tam po 2,50 kn kupovali komad ili par komada za 5 - 6 kn ja sam samo obicna studentica koju je na ovaj forum privukla dobrota suradivanja na forumu tj. postovi o zamjenskim materijalima, savjeti, ideje i naravno besplatna razmjena salveta zato ako nije problem da mi objasnite kako to funkcionira jer me zbunjuju postovi sa slikama salveta na kojim pise 2kn komad , jer nije uredu da netko od nekog pokupi besplatne salvete pa ih prodaje, jer onda smo mogli svi prodavat, meni je baš gušt i super kada nekog razveselim ako mu besplatno pošaljem salvete koje mu se sviđaju, molim vas da komentirate moj post i da se ne uvrijedite ako se koga ovo tice hvala puno ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Dorina salvetice stigleeeeeeeeee,
hvala ti
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Shasha hvala ti salvetice stige i prekrasne su.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
LInaa i ja se slažem s cijelim tvojim postom u potpunosti.
A sad trebaju moderatori to riješiti. ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Linaa, uvijek ima onih koji poklone ili mjenjaju salvete pa pogledaj njihove.Istina nisu iz inozemstva salvete no kako ,te iste,kupujemo u Hr po par kn. ni ne vidim razloga da ih vani kupujemo,očito puno skuplje kad je komad 2kn.
Budući sam nedavno našla salvete koje,20kom,koštaju nepunih 3kn(da dobro vidite)ja ću ih,ko i do sad, pokloniti.
![]() |
|
![]() |
|
Eto radi ovog Shashinog posta se volim družiti s vama. Dijelimo i pomažemo.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Mene je samo dijelom iznenadilo jer vjerujem da su dotične dosad podijelile i razmijenile hrpu salveta (tj.dijelom i znam) i smatram da je njihovo potpuno pravo da ovime pokušaju pokriti dio love potrošene na cijele pakete... Pa nikog se ne sili da plati...
Ja sam im se javila s pitanjem o razmjeni za neke svoje salvete ili eventualno za plaćanje onih salveta kojih nema apsolutno nigdje po Zagrebu već dulje vremena (npr.začini)... Isto tako sam dosta ljudi samo na privat slala slike salveta jer se ne želim naći u situaciji da nemam što poslati zauzvrat onima koji mi šalju... Kad sam prvi put stavljala slike na forum, sve je planulo ultra brzo pa sad moram umjereno... (a da ne spominjem kolko sam salveta dobila viška iz dobre volje) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
shasha stigle su salvete,hvala puno!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
file stigle su salvete,super su i veliko hvala
![]() |
|
![]() |
|
@shasha, stigle mi salvetice, hvala puno i to troduplo
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
danas su otputovale salvete k Kaći, Luli i Renn!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
prvenstveno ova razmjena salveta je zakon meni zbog tog dobrog osjecaja jel je cool razveseliti nekog, ja dosad sto sam poslala pakete bilo je nekih 50 kn , a za to sam dobila nekih 60-70 salveta tak da vjerujem da svatko ko nekom posalje dobi nazad bar onoliko koliko je poslal |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Linaaa draga,ja sam aktivna na nekoliko kreativnih foruma. prodaja salveta nije neuobičajena niti zabranjena.
ima cura koje svoje salvete zele prodavat i do sada nikad nije bilo nikakvih problema niti se bilo tko bunio sto ista osoba ne daruje salvete vec ih prodaje. meni se znalo dogodit da se osobi u koje sam pitala salvete za razmjenu nisu svidjele moje zbog loseg izbora i sličnih stvari. onda bi mi ista osoba rekla:"Meni se tvoje salvete ne sviđaju" ja svoje prodajem po 1kn/kom. i ja sam salvete kupila,koliko salveta toliko kuna. to mi je bio jedini način da dođem do nekih motiva s obzirom da nisam bila u mogučnosti da takve motive nađem a još manje da ih kupim. hoče li netko darovat ili prodavat svoje salvete to je sve od osobe do osobe. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim da se svi možemo složiti oko toga da je sve na ovom forumu stvar dobre volje pa tako i razmjena salveta. Iako je razmjena dosad bila bez naknada, tj. princip "ja tebi a ti meni dupliće", mislim da nema ničega lošeg da se salvete i prodaju, posebice ako postoji potražnja za njima!
Mislim da je samo važno da nema zabuna, tj. kad postirate slike salveta koje nudite, da napišete jasno jesu li one za razmjenu ili za prodaju! ![]() |
|
![]() |
|
ma u redu ne znam kak to ide zato komentiram i pitam pa onda nek se odvoji posebna tema prodaja salveta ili nesto, a kazem u redu je za neke salvete su rijetke i neke su 30 kn po paketu jasno mi je da je nekom lakse dat 1-2 kn za tu salvetu nego 30kn za paket, ali nije ok palomine i neke iz dma i ostale koje su po 6-10 kn po paketu da su 2kn komad, al opet to je od osobe do osobe da odluci hoce li kupit ili ne i hoce li prodavat ili ne sam nisam znala da to tu tak ide s prodajom, po meni su forumi drustvene ajmo rec zajednice gdje si ljudi medusobno nesebicno pomazu savjetima,salvetama i slicno,
sve ok samo me zanimalo kak to ide tu |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo, radi lakše orijentacije i izbjegavanja zabuna, otvoren je novi topic u kojem možete staviti salvete koje prodajete!
Sve salvete iz ovog topica koje su na prodaju bit će premještene u "Prodaja salveta - slike"! ![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |